Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:noż kurwa...a mój mi powiedział że tsh jest ok, bo teraz są nowe normy do 2,5 i nie ma co się faszerować hormonami niepotrzebnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:17
-
amelia04072006 wrote:daj
i powtorz jutro
jak nie dostanę jutro @ i temp będzie wyższa to kupię test i zrobięokazało się, że mój popsuty temp nie był popsuty tylko bateria umarła. wzięłam baterię z nowego i śmiga
mik82, amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:tak sa nowe normy zaczynaja sie od 0,3 z kawalkiem a koncza sie 4,9 z kawalkiem ale nie dla starajacych. okolo 1,5 ma byc. mi wyraznie powiedzial ze 2,5 powinno byc w 2 i 3 trymestrze
Mus mi się do endo wybrać -
Rudzia wrote:Usg.. mama nawet nie zapytala o nic.. tylko "kiedy" a ja powiedzialam ze 4 moesiace temu i tyle..
nawet jak sie beda cioszyc to udadza ze sie gniewaja - stare cholery sa uparte -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:wiec ty sie dowiedz czy mozesz ich zabrac i sie im spytaj
nawet jak sie beda cioszyc to udadza ze sie gniewaja - stare cholery sa uparte
Moge zabrac ze soba jedna osobe.. ale na pewno mama nie bedzie chciala iscw ogole opadlam z sil ;/ bede miala depresje..
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:laski cos mowily ze na zbicie tsh jest dobre ale kurna nie pamietam co . musze pomyslec. szybko i łatwo PLYN LUGOLA CZY JAKOS TAK ?
no bo to jod jest, ale to tylko do użytku zewnętrznego przecież!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:laski cos mowily ze na zbicie tsh jest dobre ale kurna nie pamietam co . musze pomyslec. szybko i łatwo PLYN LUGOLA CZY JAKOS TAK ?