Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Az tyle? Niee.. tydziwn chyba tylko.. aj stracilam poczucie czasu.. bylam w stresie caly czas.. w koncu musialam sie zebrac i powiedziec mamie o wszystkim.. no mpwie Wam zyc mi sie odechcialo wtedy..
Kochanie nie mozesz tak...tu masz przyjsc i gadac nam co sie dzieje !!!!!!!mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Wiem kochane i przepraszam.. ale nie chcialam Wam zawracac glowy tym i sama chcialam ogarnac mysli.. nie wiem nadal co robic
jak ja przeezyje rozmowe z tata
skoro mama tak zareagowala to tata mnie zabije chyba
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Wiem kochane i przepraszam.. ale nie chcialam Wam zawracac glowy tym i sama chcialam ogarnac mysli.. nie wiem nadal co robic
jak ja przeezyje rozmowe z tata
skoro mama tak zareagowala to tata mnie zabije chyba
a moze tata Cie zaskoczy i tak zle nie bedzie?gigsa lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a moze tata Cie zaskoczy i tak zle nie bedzie?
oj chcialabym! Ale nie ma takiej opcji.. moj tata jest zasadniczy i ostry.. zawsze chcial dla mnie jak najlepiej.. tym bardziej ze nienawidzi mojwgo bylego od poczatku..
-
Rudzia wrote:oj chcialabym! Ale nie ma takiej opcji.. moj tata jest zasadniczy i ostry.. zawsze chcial dla mnie jak najlepiej.. tym bardziej ze nienawidzi mojwgo bylego od poczatku..
Ale to co...ciebie ma karac za jego kretynizm???dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale to co...ciebie ma karac za jego kretynizm???
tak bedzie.. mama mi dzis juz powiedziala :" bardzo ladnie ulozylas sobie zycie" ... a ojciec zawsze mi powtarzal ze On mnie i tsk zostawi bo taki to czlowiek i ze beda jaja jak zostawi mnie w ciazy albo z dzieckiem.. i jak zwykle mial racje..
-
Rudzia wrote:tak bedzie.. mama mi dzis juz powiedziala :" bardzo ladnie ulozylas sobie zycie" ... a ojciec zawsze mi powtarzal ze On mnie i tsk zostawi bo taki to czlowiek i ze beda jaja jak zostawi mnie w ciazy albo z dzieckiem.. i jak zwykle mial racje..
ale jestem przekonana że im przejdzie złość w końcu