Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:no:-) jakbym sie parę minut temu nie zeszczala to bym sie teraz zeszczala hahhah
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:wy to faktycznie niezle kompniete jestescie
a wiesz ja czasem nerwy rozladowuje sprzatajac ale to tym razem nie ja sprzatam a moj dziec, niech w koncu nauczy sie trzymac porzadek toc to nie ksiezniczka nie....w sumie to to samo
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny! Jak sie czujecie? Probowalam dzis nadrobic ale nie dalam rady wszystkiego ogarnac
Amelia gratuluje z calego serca!strasznie sie ciesze ze tym razem sie udalo!
Asha, mik82, dotik, amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Czesc dziewczyny! Jak sie czujecie? Probowalam dzis nadrobic ale nie dalam rady wszystkiego ogarnac
Ja pierdole gdzies ty byla !!!! Przez kolano cie zaraz przeloze !!!mik82, dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kurwa...to czego nic nie mowisz...to ide browara targam
...stoi flacha naprzeciwko monitora a Ty nie widzisz?
.... to jak Ty paczysz
-
Rudzia wrote:Czesc dziewczyny! Jak sie czujecie? Probowalam dzis nadrobic ale nie dalam rady wszystkiego ogarnac
Rudzia, Asha lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja pierdole gdzies ty byla !!!! Przez kolano cie zaraz przeloze !!!
ajj Asha.. zyc mi sie odechcialo .. powiedzialam mamie o ciazy.. nie byla zadowolona.. niw gada ze mna.. jeszcze zostal mi tata ale nie wiem kiedy sie odwaze mu powiedziec.. a brzuch juz wiekszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:ajj Asha.. zyc mi sie odechcialo .. powiedzialam mamie o ciazy.. nie byla zadowolona.. niw gada ze mna.. jeszcze zostal mi tata ale nie wiem kiedy sie odwaze mu powiedziec.. a brzuch juz wiekszy
Kurwa macdawaj ich tu ja z nimi pogadam
Pokaz brzunio
To czegos sie zamknela na amen w takiej sytuacji sama?mik82, dotik lubią tę wiadomość