Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No to idę. Do jutra kochane :* Wysokich tempek i 2 kresek dla Dotika
O Asi nie piszę, bo się wkurzy, ale nadzieję mamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 21:31
-
nick nieaktualny
-
aaa poprawil mi sie humor
dzis tesciowa zrobila nam prezent powiedziala zebysmy jejnie oddawali 1800 zl za wegiel i zebysmy przeznaczyli pieniazki na badania
wiec bedziemy mieli na badanka wizyteAsha, Katjaa, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:super Ania
fajna tesciowka
dzieki temu mamy na dalsze badankai wizyty..choc to i tak kropla w morzu ..ale jakis poczatek
-
Ania_84 wrote:aaa poprawil mi sie humor
dzis tesciowa zrobila nam prezent powiedziala zebysmy jejnie oddawali 1800 zl za wegiel i zebysmy przeznaczyli pieniazki na badania
wiec bedziemy mieli na badanka wizyte
to git...to sie nazywa wsparcie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no troche nas szarpnal wegiel wlasnie i wesele .. a tak wyjdziemy na czysto
jak wplynie jkasa za reklame
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie ma to jak dobre wiesci z poniedzialku
hihi
gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja na starego czekam
Cześć Aniu dobre wieści na więcej będziecie mogli sobie pozwolićAsha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Witam miłe Panie
ciemno wszędzie głucho wszędzie a ja zaraz wychodze...bydłowozy jakies opóźnienia mają to na dzień dobry po urlopie sie spóźnie, a co
Co tam jak tam pisać proszę
Dotik..? skoro tak ładnie nam sie tydzień zaczął to poproszę o podtrzymanie tej koniunktury
Miłego dniabede podglądac z burdelu..paaa
Asha, Katjaa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Siemanko Izunia...z jednej strony to fajnie ze do burdelu wracasz bo bedziesz zagladac z ranca
Tempka....kochaniutkaco sie nie chwalisz....i bzykanko bylo...wszystko na zielono sie zapowiada
Mojej temp odjebaloto pewnie z tych emocji wczorajszej
nigdy takiej temp nie mialam w 12 dpo, chyba ze owu pozniej byla
ale temp wysoka z deka jak na mnie i tak
nie wiem ..jutro pewnie spadnie i tak...nic zobaczymy
Co tam jeszcze Izunia, pewnie sie cieszysz strasznie ze do roboty wracasz ??Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny