Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Gigsa mnie tez w ciazy brzuch @ bolal
wiec to nic przesadzonego
-
nick nieaktualnyrybka wrote:oj ty tak sie nieobjadaj tymi czekoladami bo jestesmy na diecie tak? wczoraj jedna dzis druga po dupie ci dam
ja w tym cyklu wyjadkowo zadnej ochoty na slodkie i ha ha ha cieszy mnie to bardzo bo nieraz nawet w nocy musialam wstac i kostke zjesc
rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:no wlasnie wiem ze na diecie jestem:P ale chyba czekoladowej
ja ledwie was nadrobilam i niebawem musze zmykam bo troche obiad zrobic..ale jest plus jeden bo ha ha ha mam wysprzatany dom
jak to dziecko mialo dzis byc wczoraj caly dzien sprzatalam i dzis labe bede miala choc nie do konca bo potem z synem jedziem na rozaniec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobla dobla ja se ide jak jestem jest cisza a jak pojde bedzie tu znowu burza i znowu bede miala kupe nadrobienia zajrze o 17 ale z fonu wiec pisac niebede bo tam ciezko sie ino pisze...milego dnia dziewczyny i usmiech u wszystkich poprosze aaa ruda sliczny brzusio
tez taki chce
pa pa
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no musze.. kurde znowu mam kupe roboty ;/ w domu syf jak sie patrzy ;/ a lekarze cos ciagle chca.. a to zestawienie punktow a to cos innego ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nie no musze.. kurde znowu mam kupe roboty ;/ w domu syf jak sie patrzy ;/ a lekarze cos ciagle chca.. a to zestawienie punktow a to cos innego ;/
ja na swoj syfek w domu to patrzec mi sie nie chce
a dzis na obiad nalesnikiide na totalna latwizne
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a gdzie pracujesz??
ja na swoj syfek w domu to patrzec mi sie nie chce
a dzis na obiad nalesnikiide na totalna latwizne
mam włąsna firme.. rozliczam kontrakty lekarzom z NFZ .. narzucam swiadczneia ktoe wykonali.. czyli wpisuje wszytskich pacjentow robie statystyke wysylam , nastepnie rozliczam