Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sie tu kiedyś zeszcze po drodze jak nic
mam kibel na koncu dluugiego korytarza a po drodze drzwi które na klucz musze zamykać jak jestem sama i wychodze bo jakby przylazla akurat ta stara kurwa to by mi nogi z dupy powyrywala ze ochrona danych osobowych etc...bo kurwa wszyscy oknami i drzwiami wala tu z rana po te dane...ale zdazylam
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Sie tu kiedyś zeszcze po drodze jak nic
mam kibel na koncu dluugiego korytarza a po drodze drzwi które na klucz musze zamykać jak jestem sama i wychodze bo jakby przylazla akurat ta stara kurwa to by mi nogi z dupy powyrywala ze ochrona danych osobowych etc...bo kurwa wszyscy oknami i drzwiami wala tu z rana po te dane...ale zdazylam
u nas dci najwazniejszy z ochrony informacji siedza zamknieci za drziami i maja krate w oknach, a jak nickt nie widzi to pewwnie spia na biurkach -
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Sie tu kiedyś zeszcze po drodze jak nic
Kibel musi byc na klucz i przybity do podlogi bo ieszcze ktos zapierdoli i go na czesci sprzeda hahahahIza75, Sylwia87 lubią tę wiadomość