Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:jak nie trzeba na czczo to mogę dziś bez problemu ale jak na czczo to nie bo jestem po kawie z mlekiem
ja myslę, że możesz iść, do tarczycy raczej nie trzeba być na czczo, a nawet, to kawa z mlekiem to nie śniadaniejestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:pracuej nad tym aby powtorzyl, ciezko sie z nim o tym rozmawia, pojde do ginka sobie zobaczymy co on o mnie mi powie, ale na meza chce zaczac powoli naciskac albo sie staramy i robi wszystko co w naszej mocy albo olewamy i mam w dupie starania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:
tulam ...a może nowego soebie weźcie
też głupie to jak nie wiem i uuuuuwieeeelbia Mikołaja
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no mnie raz mowili ze nie, wiec lpeiej zadzwonic i sie dowiedziec
a to nie jest tak, że na czczo bo jak ktoś bierze np euthyrox, to musi go wziąc po badaniu a jego się na czczo bierze? bo na poziom hormonów jakieś śniadanko wpływu raczej nie ma.Iza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:a to nie jest tak, że na czczo bo jak ktoś bierze np euthyrox, to musi go wziąc po badaniu a jego się na czczo bierze? bo na poziom hormonów jakieś śniadanko wpływu raczej nie ma.
-
dotik wrote:a to nie jest tak, że na czczo bo jak ktoś bierze np euthyrox, to musi go wziąc po badaniu a jego się na czczo bierze? bo na poziom hormonów jakieś śniadanko wpływu raczej nie ma.