Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a mialas kiedys robie USG tarczycy i badane przeciwciala?
coś jest nie tak z moją tarczycą na bank...mam suchą skórę, wypadają mi włosy, czuję ucisk w gardle, taką kluchę, pocę się i nie mogę zbić wagi mimo iż jem naprawdę bardzo mało i zdrowo a ruchu mam sporo...coś jest na rzeczy
i myślę czy w pon. nie zrobić ft3 i ft4 + anty TPO żeby pójść do niego z kompletem badań już -
nick nieaktualnymik82 wrote:no właśnie nie, ale ten endo może mi zrobić usg na miejscu
coś jest nie tak z moją tarczycą na bank...mam suchą skórę, wypadają mi włosy, czuję ucisk w gardle, taką kluchę, pocę się i nie mogę zbić wagi mimo iż jem naprawdę bardzo mało i zdrowo a ruchu mam sporo...coś jest na rzeczy
i myślę czy w pon. nie zrobić ft3 i ft4 + anty TPO żeby pójść do niego z kompletem badań już -
mik82 wrote:no właśnie nie, ale ten endo może mi zrobić usg na miejscu
i myślę czy w pon. nie zrobić ft3 i ft4 + anty TPO żeby pójść do niego z kompletem badań już
a te objawy to faktycznie tarczycowe... -
dlatgeo dziewczyny sie martwie..bo dobrze by byloo wstrzelc sie akurat wtedy keidy sa dobre wyniki.. i wieksze szanse.. bo nie czarujmy sie nie bedzie nas stac na drugie 9 tys.. i tak teraz bedziemy musieli brac kredyt ..
Cwalinka..obj jest ponizej normy - ale to mogl byc stres..
najgorsza jest homogenizacja - cyzli uplynnienie.. ;/
i lepkosc.. niech lyka duzo wit C
morfologie niby macie dobra ruch moze nie powalajacy ale.. tez nie ejst zly..
maz czasem nie ma zylakow ??
bo podobne wyniki sa wlasnieprzy zylakacz powrozka.. utrudnia on przedostawianie sie nasienia .. lepkosc i homogenizacja..
warto by bylo powtorzyc badania i zrobic USG jader.. bo jelsi ma zylaki.. to niestety ale wyniki moga sie tylko pogorszyc ;/ wiwc warto w maire wczesnie zareagowac zeby pozniej nie skonczyc na biopsji jaderIza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:no właśnie nie, ale ten endo może mi zrobić usg na miejscu
i myślę czy w pon. nie zrobić ft3 i ft4 + anty TPO żeby pójść do niego z kompletem badań już
zrób1 nie zaszkodzi a będziesz wiedziała co i jak. w najgorszym razie dostaniesz leka, tarczyca wróci do normy i będzie dobrzeIza75, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ania_84 wrote:dlatgeo dziewczyny sie martwie..bo dobrze by byloo wstrzelc sie akurat wtedy keidy sa dobre wyniki.. i wieksze szanse.. bo nie czarujmy sie nie bedzie nas stac na drugie 9 tys.. i tak teraz bedziemy musieli brac kredyt ..
bo podobne wyniki sa wlasnieprzy zylakacz powrozka.. utrudnia on przedostawianie sie nasienia .. lepkosc i homogenizacja..
warto by bylo powtorzyc badania i zrobic USG jader.. bo jelsi ma zylaki.. to niestety ale wyniki moga sie tylko pogorszyc ;/ wiwc warto w maire wczesnie zareagowac zeby pozniej nie skonczyc na biopsji jader
...tylko jak go do tego zmusic oto jest pytanie... -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dlatgeo dziewczyny sie martwie..bo dobrze by byloo wstrzelc sie akurat wtedy keidy sa dobre wyniki.. i wieksze szanse.. bo nie czarujmy sie nie bedzie nas stac na drugie 9 tys.. i tak teraz bedziemy musieli brac kredyt ..
warto by bylo powtorzyc badania i zrobic USG jader.. bo jelsi ma zylaki.. to niestety ale wyniki moga sie tylko pogorszyc ;/ wiwc warto w maire wczesnie zareagowac zeby pozniej nie skonczyc na biopsji jader -
nick nieaktualnyIza75 wrote:...tylko jak go do tego zmusic oto jest pytanie...
-
Cwalinka wrote:to co opisalas pasuje mi pod Hashi, zrob badania, bo dzisiaj pewnie juz za pozno zeby dzisiaj zrobic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny