Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:no hej
..ale dlaczego?
na poniedziałek umówiłam się do endoginatrochę późno bo na 19 ale muszę wiedzieć co endo sądzi o moim tsh
-
nick nieaktualnymik82 wrote:bo bym Was dobiła swoim nastrojem...
na poniedziałek umówiłam się do endoginatrochę późno bo na 19 ale muszę wiedzieć co endo sądzi o moim tsh
to widze ze przyszly tydzien lekarzowy ty i Gigsa w poniedzialek endo ja we wtorek gin a w piatek okulista bedzie mi w oku grzebac :p
-
noo wlasnie dzwonili od czwartku zaczynam angielski
zajme czyms glowe poki co.. bo oczywiscie kopnijcie mnie w zada ale naczytalam sie ze u facetow z FSH przekraczajacym dwukrotnosc normy raczej nie robi sie biopsji .. a moj ma 56 norma to 12,6 ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo wlasnie dzwonili od czwartku zaczynam angielski
zajme czyms glowe poki co.. bo oczywiscie kopnijcie mnie w zada ale naczytalam sie ze u facetow z FSH przekraczajacym dwukrotnosc normy raczej nie robi sie biopsji .. a moj ma 56 norma to 12,6 ;/ -
Cwalinka wrote:mnie mozesz dobijac sluze pomoca
to widze ze przyszly tydzien lekarzowy ty i Gigsa w poniedzialek endo ja we wtorek gin a w piatek okulista bedzie mi w oku grzebac :p
-
IZa cudasnie wygladacie
Cwalinka wiem.. ale to silniejsze.. niechcialabym nie potrzebnie pop ierwsze narazac zdrowia meza...a po drugie tyle kasy wywalac ;/
no nic zobaczynmy co powie doktorek ;/Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:noo wlasnie dzwonili od czwartku zaczynam angielski
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:IZa cudasnie wygladacie
Cwalinka wiem.. ale to silniejsze.. niechcialabym nie potrzebnie pop ierwsze narazac zdrowia meza...a po drugie tyle kasy wywalac ;/
no nic zobaczynmy co powie doktorek ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:bo bym Was dobiła swoim nastrojem...
wspieram mocno -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:noo wlasnie dzwonili od czwartku zaczynam angielski
zajme czyms glowe poki co.. bo oczywiscie kopnijcie mnie w zada ale naczytalam sie ze u facetow z FSH przekraczajacym dwukrotnosc normy raczej nie robi sie biopsji .. a moj ma 56 norma to 12,6 ;/...zobaczymy co doktorek powie