Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bo bym Was dobiła swoim nastrojem...Iza75 wrote:no hej
..ale dlaczego? 
na poniedziałek umówiłam się do endogina
trochę późno bo na 19 ale muszę wiedzieć co endo sądzi o moim tsh
-
nick nieaktualnymnie mozesz dobijac sluze pomocamik82 wrote:bo bym Was dobiła swoim nastrojem...
to widze ze przyszly tydzien lekarzowy ty i Gigsa w poniedzialek endo ja we wtorek gin a w piatek okulista bedzie mi w oku grzebac :p
-
noo wlasnie dzwonili od czwartku zaczynam angielski

zajme czyms glowe poki co.. bo oczywiscie kopnijcie mnie w zada ale naczytalam sie ze u facetow z FSH przekraczajacym dwukrotnosc normy raczej nie robi sie biopsji .. a moj ma 56 norma to 12,6 ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyty nie czytaj tylko czekaj grzecznie na wizyteAnia_84 wrote:noo wlasnie dzwonili od czwartku zaczynam angielski

zajme czyms glowe poki co.. bo oczywiscie kopnijcie mnie w zada ale naczytalam sie ze u facetow z FSH przekraczajacym dwukrotnosc normy raczej nie robi sie biopsji .. a moj ma 56 norma to 12,6 ;/ -
wolę nie dobijaćCwalinka wrote:mnie mozesz dobijac sluze pomoca
to widze ze przyszly tydzien lekarzowy ty i Gigsa w poniedzialek endo ja we wtorek gin a w piatek okulista bedzie mi w oku grzebac :p -
IZa cudasnie wygladacie

Cwalinka wiem.. ale to silniejsze.. niechcialabym nie potrzebnie pop ierwsze narazac zdrowia meza...a po drugie tyle kasy wywalac ;/
no nic zobaczynmy co powie doktorek ;/
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania masz kopa ode mnie za to czytanieAnia_84 wrote:noo wlasnie dzwonili od czwartku zaczynam angielski

zajme czyms glowe poki co.. bo oczywiscie kopnijcie mnie w zada ale naczytalam sie ze u facetow z FSH przekraczajacym dwukrotnosc normy raczej nie robi sie biopsji .. a moj ma 56 norma to 12,6 ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya drogie to to?Ania_84 wrote:IZa cudasnie wygladacie

Cwalinka wiem.. ale to silniejsze.. niechcialabym nie potrzebnie pop ierwsze narazac zdrowia meza...a po drugie tyle kasy wywalac ;/
no nic zobaczynmy co powie doktorek ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
popieram kochana z tym endo..mogłoby być niższe..ja panike zasiałam jak 2,5 ostatnio miałam..juz mam 1,69 cos takmik82 wrote:bo bym Was dobiła swoim nastrojem...
wspieram mocno
-
nick nieaktualny
-
nie czytaj...taaaaAnia_84 wrote:noo wlasnie dzwonili od czwartku zaczynam angielski

zajme czyms glowe poki co.. bo oczywiscie kopnijcie mnie w zada ale naczytalam sie ze u facetow z FSH przekraczajacym dwukrotnosc normy raczej nie robi sie biopsji .. a moj ma 56 norma to 12,6 ;/
...zobaczymy co doktorek powie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH