Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karta przyjemnosci dla niej
zwiaz oczy parterowi i skieruj jego rce na wybrane miesjce na twoim ciele .. jesli odgadnie jakie to miejsce ma prawo cie tam piesicic jesli nie daj mu klapsaAsha lubi tę wiadomość
-
karta przyjemnosci dla niej
zwiaz oczy parterowi i skieruj jego rce na wybrane miesjce na twoim ciele .. jesli odgadnie jakie to miejsce ma prawo cie tam piesicic jesli nie daj mu klapsa -
nick nieaktualny
-
Bede smigac laseczki bo juz ledwo widze hahahah
Kocham was straszliwie
Izunie normalnie jakbym mogla to normalnie za poslada bym cie cie zacisnela hahahah
Buziaczki i do jutra hahahaha caluje...ide strego przekonam ze vibro mi sie nalezyAnia_84, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Bede smigac laseczki bo juz ledwo widze hahahah
Kocham was straszliwie
Izunie normalnie jakbym mogla to normalnie za poslada bym cie cie zacisnela hahahah
Buziaczki i do jutra hahahaha caluje...ide strego przekonam ze vibro mi sie nalezy..buziaki słonko..i spij dobrze
najpierw seks oczywoiscie
-
Kurcze Dotik niezła jesteś
Dopiero doczytałam wszystko i już nikogo nie ma. Ja dopiero dupsko na kanapę posadzilam, ale zakupy zrobione, chata błyszczy, część żarcia gotowa, więc mogę spokojnie iść spać
Przez te Wasze wibratory mało sika nie popuściłamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 23:51
25staraczka25, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny