Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:obecnie do niczego
malo z nim zwiazana jestem, nie mam z nimprzyjemnych wspomnien tylko zasady i ciagle nie dobrze wszytko robione bo mozna lepiej
Malo z mezem zwiazana jestes mowiszhahahaha dobre ...hahahahha podobie mi sie hahahahaa
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhello witam się jeszcze na chwilkę ... Przepraszam za poł dnia ale miałam niespodziewaną wizytę koleżanki ... Trochę mi to było nie na rękę ale dobra poplotkowalyśmy . Uwierzcie ciężko mi było myśleć dzisiaj po angielsku
zmęczyłam się tym wręcz ...
teraz szybki prysznic maż wroci ze sklepu i mamy zamiar coś oglądnąć ... może polecicie jakiś dobry film
tylko nie horror - ja nie lubieć
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:hello witam się jeszcze na chwilkę ... Przepraszam za poł dnia ale miałam niespodziewaną wizytę koleżanki ... Trochę mi to było nie na rękę ale dobra poplotkowalyśmy . Uwierzcie ciężko mi było myśleć dzisiaj po angielsku
teraz szybki prysznic maż wroci ze sklepu i mamy zamiar coś oglądnąć ... może polecicie jakiś dobry film
Obejrzyj sobie kapitana Philipsa -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:hello witam się jeszcze na chwilkę ... Przepraszam za poł dnia ale miałam niespodziewaną wizytę koleżanki ... Trochę mi to było nie na rękę ale dobra poplotkowalyśmy . Uwierzcie ciężko mi było myśleć dzisiaj po angielsku
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja z maca pisze w radomiu juz po wizycie lekarz bardzo zadowolony z wynikow
Plan przedluzamy kuracje na 2 mies później badania po tych bad miesiąc przerwy i po tym miesiacu bedzie biopsja wiec biopsja bedzue luty / marzec 2015Asha, Iza75, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane ja z maca pisze w radomiu juz po wizycie lekarz bardzo zadowolony z wynikow
Plan przedluzamy kuracje na 2 mies później badania po tych bad miesiąc przerwy i po tym miesiacu bedzie biopsja wiec biopsja bedzue luty / marzec 2015