Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:mąż koleżanki jak już miał dość gości a zwłaszcza jednej ciotki to wyciągał odkurzacz
oburzona ale zawsze wychodzila
jakiś plan jest
Hahahahahha podobie mi sie hahahahah. Ale tobie amelia nie mozna dzwigac!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 19:17
25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:chyba bym rozszarpala ;/
amelia mam nadzieje ze nospa troche pomoze
a ja mam taka chcice na ogorki kiszone ze szok.. musze zobaczyc czy nie ma w spizarni
ty masz jeszcze owu ze masz taki apetyt, sorry nie bylam na wykresie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Pecherz juz lepiej , ale jeszcze jutro przynajmniej te prochy wezme
A co u ciebie Ania?
aa dobrze.. bylismy u rodiknki meza.. na cmentarzach jutro do moejj jedziemy ..
zapalilam na jakims zapuszcoznym grobie swieczuszke... za wszyskie aniołki te malutkie jakos takmnie naszlo ..
maz dzis powiedzial przez przypadek o wszytskim siostrze i jej mezowi..
powiedzial ze wczoraj bylismy w wwawie iod slowa do sllow..a a koncu stwierdzil ze przeciez to nie powod do wstydu .. i powiedzial im..ja sie pozniej dowiedzialam ze im powiedzial bo do mnie z tekstem wywalili ze nie wiedzieli .. i dlaczego im nie powiedzielismy to by nam tak nie gadali o dziecku ..
pozniej zapytalam meza.. a on stwierdzil .. ze on nie czuje sie gorszy ze nie moze splodzic naturalnie dziecka.. i ze ejsli komus to sprawaia problem to ma tego kogogs gdzies
troche dzis melacholinjny nastroj mam.. i co rusz tule sie do meza.. bo zowu gdzies tam pojawia mi sie mysl .. ze moze keidsy za n lat .. to na naszym grobie nie bedzie mial kto zapalc swieczki .. i takie tam .25staraczka25, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny