Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:na chwile ale bol szybko wraca. chyba musze sie przezucic na forte
ty masz jeszcze owu ze masz taki apetyt, sorry nie bylam na wykresie
zrem ile moge a pozniej to spalam z mezem25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:aa dobrze.. bylismy u rodiknki meza.. na cmentarzach jutro do moejj jedziemy ..
zapalilam na jakims zapuszcoznym grobie swieczuszke... za wszyskie aniołki te malutkie jakos takmnie naszlo ..
maz dzis powiedzial przez przypadek o wszytskim siostrze i jej mezowi..
powiedzial ze wczoraj bylismy w wwawie iod slowa do sllow..a a koncu stwierdzil ze przeciez to nie powod do wstydu .. i powiedzial im..ja sie pozniej dowiedzialam ze im powiedzial bo do mnie z tekstem wywalili ze nie wiedzieli .. i dlaczego im nie powiedzielismy to by nam tak nie gadali o dziecku ..
pozniej zapytalam meza.. a on stwierdzil .. ze on nie czuje sie gorszy ze nie moze splodzic naturalnie dziecka.. i ze ejsli komus to sprawaia problem to ma tego kogogs gdzies
troche dzis melacholinjny nastroj mam.. i co rusz tule sie do meza.. bo zowu gdzies tam pojawia mi sie mysl .. ze moze keidsy za n lat .. to na naszym grobie nie bedzie mial kto zapalc swieczki .. i takie tam .
tulam
Napewno bedzie dobrze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:aa dobrze.. bylismy u rodiknki meza.. na cmentarzach jutro do moejj jedziemy ..
zapalilam na jakims zapuszcoznym grobie swieczuszke... za wszyskie aniołki te malutkie jakos takmnie naszlo ..
maz dzis powiedzial przez przypadek o wszytskim siostrze i jej mezowi..
powiedzial ze wczoraj bylismy w wwawie iod slowa do sllow..a a koncu stwierdzil ze przeciez to nie powod do wstydu .. i powiedzial im..ja sie pozniej dowiedzialam ze im powiedzial bo do mnie z tekstem wywalili ze nie wiedzieli .. i dlaczego im nie powiedzielismy to by nam tak nie gadali o dziecku ..
pozniej zapytalam meza.. a on stwierdzil .. ze on nie czuje sie gorszy ze nie moze splodzic naturalnie dziecka.. i ze ejsli komus to sprawaia problem to ma tego kogogs gdzies
troche dzis melacholinjny nastroj mam.. i co rusz tule sie do meza.. bo zowu gdzies tam pojawia mi sie mysl .. ze moze keidsy za n lat .. to na naszym grobie nie bedzie mial kto zapalc swieczki .. i takie tam .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiem ze bedzie dobrze
a wiecie co .. jutro mija 2 lata odkad jest z nami Kami
dzis sie srasznie do na lasilanie wiem moze czuje ze to ta data
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiem ze bedzie dobrze
a wiecie co .. jutro mija 2 lata odkad jest z nami Kami
dzis sie srasznie do na lasilanie wiem moze czuje ze to ta data
znaczy nie może a na pewno to się łasi żeby Ci smutno nie było :*
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:matko, to jak jedziesz w gosci to wybieraj owulacje
najesz sie i to jeszcze za freeAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rosolek, pozniej ciasta, rafaello, czekoladowe,jakis torcik, pozniej po tym salteke warzywna,..nastenei bid=gos,.. i przeprawilam to ptaim mleczkiem
25staraczka25, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość