Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
taaaa sloma z butow wychodzi25staraczka25 wrote:ahaaa ;/ no to kuźwa miło bo ja stawiałam na 13 gora 14
to oni pewnie od hrabostwa 

dziecku pewno bym wybaczyla ale ona juz ma wlasne dziecko. pusila sie bo se zachciala miec dziecko. teraz nie wie co ma z soba zrobic a jebana zlosliwa jest jak pies
-
amelia04072006 wrote:taaaa sloma z butow wychodzi

dziecku pewno bym wybaczyla ale ona juz ma wlasne dziecko. pusila sie bo se zachciala miec dziecko. teraz nie wie co ma z soba zrobic a jebana zlosliwa jest jak pies
Siebie nienawidzi to musi to odreagowac na wszystkich
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Amelia wyczchrala bym ja za leb ..no jak nic .. a dwa jakby nastepnym razem przyszla to przy wszystkich powiedzialabym jej wezzz wytrzyj buty przed domem bo co wejdziesz t czyms cuchnie
25staraczka25, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyludzie niewydarzeni życiowo zazwyczaj tacy sąamelia04072006 wrote:taaaa sloma z butow wychodzi

-
Ania_84 wrote:Amelia wyczchrala bym ja za leb ..no jak nic .. a dwa jakby nastepnym razem przyszla to przy wszystkich powiedzialabym jej wezzz wytrzyj buty przed domem bo co wejdziesz t czyms cuchnie

Niech sie cala wytrze
Ania_84, 25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya do mnie ty BrutusieAnia_84 wrote:Amelia wyczchrala bym ja za leb ..no jak nic .. a dwa jakby nastepnym razem przyszla to przy wszystkich powiedzialabym jej wezzz wytrzyj buty przed domem bo co wejdziesz t czyms cuchnie

ja tu przynajmniej kulturalnie patelką
Ania_84, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
ze wzgledu na moja mala nie chce awantur ale skakac sobie po glowie nie pozwole. jak zacznie fikac to jej leb urwe i w szyje nasramAnia_84 wrote:Amelia wyczchrala bym ja za leb ..no jak nic .. a dwa jakby nastepnym razem przyszla to przy wszystkich powiedzialabym jej wezzz wytrzyj buty przed domem bo co wejdziesz t czyms cuchnie

Ania_84, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
albo jak ona rychodzi to ustawiac taki parawan co to przeprowadzajadezynfekcjeAsha wrote:Niech sie cala wytrze

25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehehe25staraczka25 wrote:a do mnie ty Brutusie
ja tu przynajmniej kulturalnie patelką

wiesz bo ja taki tajniak 
niby kuturka a jak cos to jak oprzyjebe .. to po calosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 19:41
25staraczka25, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ze wzgledu na moja mala nie chce awantur ale skakac sobie po glowie nie pozwole. jak zacznie fikac to jej leb urwe i w szyje nasram
O! Hahahhaha ale kulturalnie sie podetrzyj potem hahahahah
Ania_84, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
i jeszcze trzeba bedzie posprzatacAsha wrote:O! Hahahhaha ale kulturalnie sie podetrzyj potem hahahahah
Asha lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

35odc.
13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
powaznie ?????