Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:ahaaa ;/ no to kuźwa miło bo ja stawiałam na 13 gora 14
to oni pewnie od hrabostwa
dziecku pewno bym wybaczyla ale ona juz ma wlasne dziecko. pusila sie bo se zachciala miec dziecko. teraz nie wie co ma z soba zrobic a jebana zlosliwa jest jak pies -
amelia04072006 wrote:taaaa sloma z butow wychodzi
dziecku pewno bym wybaczyla ale ona juz ma wlasne dziecko. pusila sie bo se zachciala miec dziecko. teraz nie wie co ma z soba zrobic a jebana zlosliwa jest jak pies
Siebie nienawidzi to musi to odreagowac na wszystkich25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Amelia wyczchrala bym ja za leb ..no jak nic .. a dwa jakby nastepnym razem przyszla to przy wszystkich powiedzialabym jej wezzz wytrzyj buty przed domem bo co wejdziesz t czyms cuchnie
25staraczka25, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:taaaa sloma z butow wychodzi
dziecku pewno bym wybaczyla ale ona juz ma wlasne dziecko. pusila sie bo se zachciala miec dziecko. teraz nie wie co ma z soba zrobic a jebana zlosliwa jest jak pies -
Ania_84 wrote:Amelia wyczchrala bym ja za leb ..no jak nic .. a dwa jakby nastepnym razem przyszla to przy wszystkich powiedzialabym jej wezzz wytrzyj buty przed domem bo co wejdziesz t czyms cuchnie
Niech sie cala wytrzeAnia_84, 25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Amelia wyczchrala bym ja za leb ..no jak nic .. a dwa jakby nastepnym razem przyszla to przy wszystkich powiedzialabym jej wezzz wytrzyj buty przed domem bo co wejdziesz t czyms cuchnie
ja tu przynajmniej kulturalnie patelką
Ania_84, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Amelia wyczchrala bym ja za leb ..no jak nic .. a dwa jakby nastepnym razem przyszla to przy wszystkich powiedzialabym jej wezzz wytrzyj buty przed domem bo co wejdziesz t czyms cuchnie
Ania_84, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Niech sie cala wytrze
25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:a do mnie ty Brutusie
ja tu przynajmniej kulturalnie patelką
wiesz bo ja taki tajniak
niby kuturka a jak cos to jak oprzyjebe .. to po calosciWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 19:41
25staraczka25, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ze wzgledu na moja mala nie chce awantur ale skakac sobie po glowie nie pozwole. jak zacznie fikac to jej leb urwe i w szyje nasram
O! Hahahhaha ale kulturalnie sie podetrzyj potem hahahahahAnia_84, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:O! Hahahhaha ale kulturalnie sie podetrzyj potem hahahahah
Asha lubi tę wiadomość