Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ty sie smiej.. ale oczywoscie jaki temat byl poruszony przy gosciach wsrod panow
tylko co rusz slyszalam ocho moje jelita zaczyanaj pracowa.. iekawe jaka bedzie kolejka do kible.. juz nie pwoeim o innych tektech
Omg hahahahaaha kurwa oni maja zryte....to tak jak my bysmy gadaly...ooooo...czuje jak mi wilgotnieje...oooo...tobie tez kochana...jaki sluzik dzisiaj mialas hahahaha25staraczka25, Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Omg hahahahaaha kurwa oni maja zryte....to tak jak my bysmy gadaly...ooooo...czuje jak mi wilgotnieje...oooo...tobie tez kochana...jaki sluzik dzisiaj mialas hahahaha
tak e my tak kiedyś z koleżanką sobie zaczęłyśmy gadać że cipki nas swędzą że to że tamto chciałyśmy wejść w temat to patrzyli na nas jak na debilki ale jak oni o pierdach gadają drapią się po jajach jeszcze to komentując to super jest
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Omg hahahahaaha kurwa oni maja zryte....to tak jak my bysmy gadaly...ooooo...czuje jak mi wilgotnieje...oooo...tobie tez kochana...jaki sluzik dzisiaj mialas hahahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:na kilku watkach o tym gadaja i nawet foty sluzu wstawiaja
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:na kilku watkach o tym gadaja i nawet foty sluzu wstawiaja
25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:
tak e my tak kiedyś z koleżanką sobie zaczęłyśmy gadać że cipki nas swędzą że to że tamto chciałyśmy wejść w temat to patrzyli na nas jak na debilki ale jak oni o pierdach gadają drapią się po jajach jeszcze to komentując to super jest
Hahahahah oni nie ogarna25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny