Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Hej Sylwia
z wrażenia przeoczyłam
Jak się czujesz ?
Beta dziś i wizyta? O której ten gin?
Hej, dzisiaj w miarę dobrze, ale rozkojarzona jestem i nie powinnam dzisiaj jeździć autemMiałabym pięknego dzwona na krzyżówce, bo wymusiłam pierwszeństwo, ale na szczęście baba z drugiego auta okazała się mniej rozkojarzona niż ja i w porę zahamowała
No ale... Byłam na becie, wyniki będą jutro po 14-stej, ale uprosiłam o podanie wyników przez telefon, to babka ma mi podać dzisiaj po 18-stej
A u gina... Kurwa myślałam, że kopnę ją w głowęTak mi pizda ciskała brzuch, że chciałam krzyczeć
Ale tak ogólnie ogarnięta była, dała lute, kazała brać no spe i witaminy dla ciężarnych do 12tyg. Kupiłam ten Femibion Natal 1. Zapisała mnie na USG na 1 grudnia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Hej, dzisiaj w miarę dobrze, ale rozkojarzona jestem i nie powinnam dzisiaj jeździć autem
Miałabym pięknego dzwona na krzyżówce, bo wymusiłam pierwszeństwo, ale na szczęście baba z drugiego auta okazała się mniej rozkojarzona niż ja i w porę zahamowała
No ale... Byłam na becie, wyniki będą jutro po 14-stej, ale uprosiłam o podanie wyników przez telefon, to babka ma mi podać dzisiaj po 18-stej
A u gina... Kurwa myślałam, że kopnę ją w głowęTak mi pizda ciskała brzuch, że chciałam krzyczeć
Ale tak ogólnie ogarnięta była, dała lute, kazała brać no spe i witaminy dla ciężarnych do 12tyg. Kupiłam ten Femibion Natal 1. Zapisała mnie na USG na 1 grudnia.
Piknie sie spisalas
Tylko te wynikio 18
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Hej, dzisiaj w miarę dobrze, ale rozkojarzona jestem i nie powinnam dzisiaj jeździć autem
Miałabym pięknego dzwona na krzyżówce, bo wymusiłam pierwszeństwo, ale na szczęście baba z drugiego auta okazała się mniej rozkojarzona niż ja i w porę zahamowała
ale wiem, rozkojarzona to teraz będzie też moje drugie imię
Robiła Ci ta babka usg czy tylko ręcznie macała? Ile lutki bierzesz i ile nospy dziennie kazała brać?
Dobrze, że Ty i Iza macie dziś wynik bety, bo już doczekać się nie mogę -
nick nieaktualnygigsa wrote:Musisz uważać na siebie
ale wiem, rozkojarzona to teraz będzie też moje drugie imię
Robiła Ci ta babka usg czy tylko ręcznie macała? Ile lutki bierzesz i ile nospy dziennie kazała brać?
Dobrze, że Ty i Iza macie dziś wynik bety, bo już doczekać się nie mogę
Luta 50 - 2x1 na noc, no spa 3x1 -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Długo, bo w moim pieprzonym labo wszystkie babskie hormony wysyłają do innego laboratorium, bo nie opłaca im się na miejscu ich robić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny