Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:mialam kurewska w pierwszej. nerwy z ciazy wyszly ze zdwojona sila. koszmarne uczucie
strasznie mi przykro że spotyka Cię to w takim momencie
-
mik82 wrote:no żesz kurwa mać....teraz to się zagotowałam... kurwa spakowałabym go....no ja pierdole...poczekajcie bo muszę se coś mocniejszego nalać...
dobra zasmiecam soba watek
koniec tematu -
amelia04072006 wrote:mialam kurewska w pierwszej. nerwy z ciazy wyszly ze zdwojona sila. koszmarne uczucie
-
nick nieaktualnymik82 wrote:nie mam pojęcia co to jest depresja poporodowa, ale jak sobie przypomnę brak sił na wszystko po porodzie i w myślach dołożę do tego zwykły stan depresyjny to słabo mi na samą myśl
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:nie no git. podjelam decyzje, odpowiednia twarz poinformowana , czekam na efekty
dobra zasmiecam soba watek
koniec tematu
to ja też czekam na efekty bo nie zdzierżęamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:to musisz zacząć działać przed .... wylądujesz w psychiatryku ... 2 dzieci konowal na głowie i masa obowiązkow
strasznie mi przykro że spotyka Cię to w takim momencie
Asha, mik82, 25staraczka25, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:nie mam pojęcia co to jest depresja poporodowa, ale jak sobie przypomnę brak sił na wszystko po porodzie i w myślach dołożę do tego zwykły stan depresyjny to słabo mi na samą myśl
ale nie mialam okazji cieszyc sie dzieckiem. robilam wszystko z automata -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no wlasnie tego co sie wyprawia teraz sie za cholere nie spodziewalam wiec gora do swiat - jesli nic sie nie zmieni bedzie paszoł wont z domu
mik82, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość