Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto musisz zacząć działać przed .... wylądujesz w psychiatryku ... 2 dzieci konowal na głowie i masa obowiązkowamelia04072006 wrote:mialam kurewska w pierwszej. nerwy z ciazy wyszly ze zdwojona sila. koszmarne uczucie

strasznie mi przykro że spotyka Cię to w takim momencie
-
nie no git. podjelam decyzje, odpowiednia twarz poinformowana , czekam na efektymik82 wrote:no żesz kurwa mać....teraz to się zagotowałam... kurwa spakowałabym go....no ja pierdole...poczekajcie bo muszę se coś mocniejszego nalać...

dobra zasmiecam soba watek
koniec tematu -
nie mam pojęcia co to jest depresja poporodowa, ale jak sobie przypomnę brak sił na wszystko po porodzie i w myślach dołożę do tego zwykły stan depresyjny to słabo mi na samą myślamelia04072006 wrote:mialam kurewska w pierwszej. nerwy z ciazy wyszly ze zdwojona sila. koszmarne uczucie

-
nick nieaktualnyja nawet nie chcę sobie wyobrażać co to jest ....mik82 wrote:nie mam pojęcia co to jest depresja poporodowa, ale jak sobie przypomnę brak sił na wszystko po porodzie i w myślach dołożę do tego zwykły stan depresyjny to słabo mi na samą myśl

amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie pisz mi tekstów typu zaśmiecam bo zapomnę że jesteś w ciążyamelia04072006 wrote:nie no git. podjelam decyzje, odpowiednia twarz poinformowana , czekam na efekty

dobra zasmiecam soba watek
koniec tematu
to ja też czekam na efekty bo nie zdzierżę
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
no wlasnie tego co sie wyprawia teraz sie za cholere nie spodziewalam wiec gora do swiat - jesli nic sie nie zmieni bedzie paszoł wont z domu25staraczka25 wrote:to musisz zacząć działać przed .... wylądujesz w psychiatryku ... 2 dzieci konowal na głowie i masa obowiązkow
strasznie mi przykro że spotyka Cię to w takim momencie
Asha, mik82, 25staraczka25, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
ja nie mialam tego uczucia odrzucenia dziecka. nie miala sil na nic, blam zmeczona, nie moglam jesc ale na uszach chodzilam i dzieckiem sie zajmowalam.mik82 wrote:nie mam pojęcia co to jest depresja poporodowa, ale jak sobie przypomnę brak sił na wszystko po porodzie i w myślach dołożę do tego zwykły stan depresyjny to słabo mi na samą myśl

ale nie mialam okazji cieszyc sie dzieckiem. robilam wszystko z automata -
nick nieaktualnyno i to mi się podoba znaczy lepiej tak niż życie w toksynach ... samej na pewno szybciej się pozbierasz nic patrząc dalej na to wszystko ... życzę Ci jak najlepiej i pisz o wszystkim !!!!amelia04072006 wrote:no wlasnie tego co sie wyprawia teraz sie za cholere nie spodziewalam wiec gora do swiat - jesli nic sie nie zmieni bedzie paszoł wont z domu
mik82, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH