Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:a to już instykt , obrona małej samice tak mają
Zalezy jak na to patrzysz...jak jestes w takim stanie jak w poporodowej to wiesz ze z toba nie chalo i odsuwasz sie od dziecka bo nie chcesz mu krzywdy zrobic.....wiem ze to trudno ogarnac ale taka prawda -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:tylko ze przez 6 msc prawie nie spalam i nie jadlam.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:jak któreś kończy śmiercią to znaczy że bliscy nie zauważyli problemu...niestety często kobiety z depresją poporodową są traktowane nie jak osoby chore
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Zalezy jak na to patrzysz...jak jestes w takim stanie jak w poporodowej to wiesz ze z toba nie chalo i odsuwasz sie od dziecka bo nie chcesz mu krzywdy zrobic.....wiem ze to trudno ogarnac ale taka prawda
-
mik82 wrote:to jest dla mnie nie do ogarnięcia....
Wiem...ale tak jest...jak mozesz swiatu pokazac ze wlasnego dziecka nie kochasz??? Nie pokazesz kochana....bedziesz ukrywac calyczas...nikt nie bedzie wiedzial...i sama sie za to znienawidzisz....i ...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:moi widzieli co sie dzieje ale uwazali ze to moj obowiazej zajmowac sie dzieckiem, nie spac powinnam sie usmiechac byc mila wyrozumiala. mimo tlumu kolo mnie nikt sie nie spytal jak sie czuje i czy czegos nie potrzebuje. bylam sama, stawiano mi tylko wymagania
-
25staraczka25 wrote:ustosunkowalam się tylko do wkurzania jak ktoś podchodził do malej ... co do reszty to nie wiem jak to jest niestety ale dałaś radę i to jest najważniejsze a podejrzewam że wsparcia nie miałaś tak jak i teraz go nie masz ...
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wiem...ale tak jest...jak mozesz swiatu pokazac ze wlasnego dziecka nie kochasz??? Nie pokazesz kochana....bedziesz ukrywac calyczas...nikt nie bedzie wiedzial...i sama sie za to znienawidzisz....i ...
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Wiem...ale tak jest...jak mozesz swiatu pokazac ze wlasnego dziecka nie kochasz??? Nie pokazesz kochana....bedziesz ukrywac calyczas...nikt nie bedzie wiedzial...i sama sie za to znienawidzisz....i ...
-
amelia04072006 wrote:moi widzieli co sie dzieje ale uwazali ze to moj obowiazej zajmowac sie dzieckiem, nie spac powinnam sie usmiechac byc mila wyrozumiala. mimo tlumu kolo mnie nikt sie nie spytal jak sie czuje i czy czegos nie potrzebuje. bylam sama, stawiano mi tylko wymagania
To tezwsparcie kurwa...mas zzapierdalac i tyle ...jestes matka i masz byc zmeczona , wkurwiona it yle bo twoje matki tak mialy....a ze co innego poza tym siedzi to juz nie wazne
mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Wiem...ale tak jest...jak mozesz swiatu pokazac ze wlasnego dziecka nie kochasz??? Nie pokazesz kochana....bedziesz ukrywac calyczas...nikt nie bedzie wiedzial...i sama sie za to znienawidzisz....i ...
-
mik82 wrote:asha jak Ty z tego wyszłaś? przepraszam że pytam...nie chcesz to nie pisz...
Jak wyszlam? Lata mi to zajelo, bo nawet nie wiedzialam przez lata co to kurwa jest.....a potem terapiaa nienawidze soe do tej pory za te wszystkie lata ale staram sie sobie tlumaczyc ze to choroba a nie moja wina ze wybralam chuja na ojca mojego dziecka i bylam sama w ciazy i to przez to
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak wyszlam? Lata mi to zajelo, bo nawet nie wiedzialam przez lata co to kurwa jest.....a potem terapia
a nienawidze soe do tej pory za te wszystkie lata ale staram sie sobie tlumaczyc ze to choroba a nie moja wina ze wybralam chuja na ojca mojego dziecka i bylam sama w ciazy i to przez to
Asha, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To tez
wsparcie kurwa...mas zzapierdalac i tyle ...jestes matka i masz byc zmeczona , wkurwiona it yle bo twoje matki tak mialy....a ze co innego poza tym siedzi to juz nie wazne
nie ma z kim gadacAsha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jak wyszlam? Lata mi to zajelo, bo nawet nie wiedzialam przez lata co to kurwa jest.....a potem terapia
a nienawidze soe do tej pory za te wszystkie lata ale staram sie sobie tlumaczyc ze to choroba a nie moja wina ze wybralam chuja na ojca mojego dziecka i bylam sama w ciazy i to przez to
najgorsze że nie da się tego wymazać .... zapomnieć tak po prostu ....