Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ja im wytlumaczylam co to bylo niedawno, kiedy po raz kolejny uslyszalam ze bylam bardzo nerwowa. oni i tak wiedza lepiej bo przeciez to jakas nazwa z telewizji , ktora nie zdarza sie w zeczywistosci. babcie z 5 dzieci na pole szly i nerwo nie mialy i se dawaly rade itd .
nie ma z kim gadacamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja im wytlumaczylam co to bylo niedawno, kiedy po raz kolejny uslyszalam ze bylam bardzo nerwowa. oni i tak wiedza lepiej bo przeciez to jakas nazwa z telewizji , ktora nie zdarza sie w zeczywistosci. babcie z 5 dzieci na pole szly i nerwo nie mialy i se dawaly rade itd .
nie ma z kim gadac
O to to tonie ma wsparcia od rodziny dziewczyny ...nie ka
amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja im wytlumaczylam co to bylo niedawno, kiedy po raz kolejny uslyszalam ze bylam bardzo nerwowa. oni i tak wiedza lepiej bo przeciez to jakas nazwa z telewizji , ktora nie zdarza sie w zeczywistosci. babcie z 5 dzieci na pole szly i nerwo nie mialy i se dawaly rade itd .
nie ma z kim gadacAsha, 25staraczka25, amelia04072006, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:taaa a dzieci sampoas i starsze chowały młodsze...pierdolenie takie...to akurat też słyszałam...od teściowej mojej która ma 5 dzieci które jej wręcz nienawidzą bo żadne z nich matki nie miało... Mój Tomek jest najmłodszy a brata ma 18 lat starszego, a siostrę 15 lat starszą i cały czas powtarza że on mamy nie pamięta w swoim życiu ale za to jego mama cały czas twierdzi że sobie z piątką dzieci radziła
O to to to...nawet moja mam to samo ma -
nick nieaktualnyAsha wrote:O to to to
nie ma wsparcia od rodziny dziewczyny ...nie ka
Asha, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie da sie i jest 95% szans przy kazdej nastepnej ciazy
hahaha
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:O to to to...nawet moja mam to samo ma
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:czekaj, czekaj....przypomnij mi dlaczego tu jesteśmy
hahaha
Wiem kochana, ale to sa uczucia o ktorych sie publicznie nie chce mowic to raz a dwa ze duzo osob tego nie ogarniato sie na terapie nadaje naprawde...to jest ciezki temat w cholere i dla was tez bylby ciezki
-
mik82 wrote:taaa a dzieci sampoas i starsze chowały młodsze...pierdolenie takie...to akurat też słyszałam...od teściowej mojej która ma 5 dzieci które jej wręcz nienawidzą bo żadne z nich matki nie miało... Mój Tomek jest najmłodszy a brata ma 18 lat starszego, a siostrę 15 lat starszą i cały czas powtarza że on mamy nie pamięta w swoim życiu ale za to jego mama cały czas twierdzi że sobie z piątką dzieci radziła
-
amelia04072006 wrote:moja mama tez wszytsko robila ale nie koniecznie kolo mnie. szybko musialam zaczc starac sie myslec o sobie. zawsze walczylam o kogos , stawalam w obronie. nigdy nikt nie stanal w mojej obronie. dlatego nic nie robie z soba bo juz mi sie nie chce. juz mam wszystko w dupie
Ale tu nie chodzi tylko o ciebie...tu chodzi tez o fasolka...jak ty nie jestes motywacja to pomysl o fasolce i Amelimik82, amelia04072006, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Wiem kochana, ale to sa uczucia o ktorych sie publicznie nie chce mowic to raz a dwa ze duzo osob tego nie ogarnia
to sie na terapie nadaje naprawde...to jest ciezki temat w cholere i dla was tez bylby ciezki
.... ja mam tylko nadzieję że Was to drugi raz oszczędzi...Ty masz kochającego faceta teraz więc to też jest inaczej...o Ciebie amelia martwię się bardzo
-
amelia04072006 wrote:moja mama tez wszytsko robila ale nie koniecznie kolo mnie. szybko musialam zaczc starac sie myslec o sobie. zawsze walczylam o kogos , stawalam w obronie. nigdy nikt nie stanal w mojej obronie. dlatego nic nie robie z soba bo juz mi sie nie chce. juz mam wszystko w dupie