Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:w życiu nie ma łatwiej...w życiu trzeba się czegoś ciągle uczyć...Ty nie umiesz walczyć o siebie więc walczysz o innych...naucz się walczyć o siebie
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:jeszcze musze miec kogos kto w tym czasie zajmie sie amelia. we wakacje chodzilam i maluda zostawala z moja mama. ciagle byly o to pretesje
bralam ja ze soba ale mimo mojego tlumaczenia ze nic jej sie nie stanie na kaorytarzu w tarkcie terapi to pala sie nie zgadzala. wiec zrezygnowalam bo okazalo sie ze nawet nie rozumie z czym przychodzemik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:boje sie ze nie dam sobie sama rady, ze rodzina mnie zgnoi , ze ciagle bede sie bac a ja nie chce sie bac. ide na łatwizne, nie ruszam i sie nie boje
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:może udaloby się rano kogoś znaleźć jak maluda w szkole dobrze by było gdybyś stale zkims gadala o tym co się dzieje i ktoś kto będzie w stanie Ci pomoc ... Nie warto zamknąć się w sobie i uszczęśliwiać wszystkich dookoła bo jak ty będziesz nie szczęśliwa to twoje dzieci też zauważysz to za kilka lat .... więc zro,b też coś dla siebie i poszukaj .... na pewno w internecie znajdziesz jakieś opinie o danym terapeucie warto moim zdaniem warto ale zrobisz co uznasz za lepsze dla siebie .... ja i tak będę zawsze namawiać Cię do tego samego
Asha, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:mam plana jak zaczac tylko pewne zeczy musza sie wyjasnic i jade z koksem
25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:o tym to ja juz w zyciu nie pomyslalam
ja zawsze bylam pasztetem nawet dla mojego ojcaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:bo dajesz im się gnoić....musisz przestać na to pozwalać...musisz...dla siebie i swoich dzieci
ja nie moge chciec tego samego wiec nie robie sobie nadzei i przestalam prosic -
amelia04072006 wrote:ale oni przychodza do mnie z pretesjami ze ja sie buntuje. ja musze byc wycieraczka, spowiednikiem , kims kto zalatwi, dopyta - wszystkim
ja nie moge chciec tego samego wiec nie robie sobie nadzei i przestalam prosic25staraczka25 lubi tę wiadomość