Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane Ja tylko się witam bo na wyjeździe jestem u osobistego terapeuty nie nie...nie u Ashy:-) Amelia ja też Cie doceniam...wiesz o tym Prawda?Będę wieczorem lub jutro więc dobrego dnia Wam życzę Buziaki
pompon, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Czesc dziewczyny. Ja w pracy biestety, nie ma lekko. U mnie kurna po linijce od Ashy idzie od trEch dni 36,3 ani w te ani we wte. Chce juz owuuu, kupcie mi
-
mik82 wrote:Hej kochane Ja tylko się witam bo na wyjeździe jestem u osobistego terapeuty nie nie...nie u Ashy:-) Amelia ja też Cie doceniam...wiesz o tym Prawda?Będę wieczorem lub jutro więc dobrego dnia Wam życzę Buziaki
-
amelia04072006 wrote:to chyba jest zarazliwe. gigsa sie meczyla, teraz ja, asha juz prawie ale ty bianka to wyskoczylas. wez sie rozgladaj za jakims lekiem na wywolanie na wszelki wypadek. masz jeszcze troche czasu na to , ale wykres jest zajebisty. nie ciagnij tego tak dlugo jak ja.
-
amelia04072006 wrote:pomponku, ty jeszcze masz czas. ty ten wyskok mialas podczas jakiejs infekcji ?
Wiem, ze u mnie to spokojnie jeszvze tydzien najmarniej pewnie:( ale to nie zmienia faktu ze ja bym chciala jednak szybciej. Za dlugie te cykle cholera. Wiesz co kochana nie zauwazylam nic mi tam nie doskwieralo...