Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie...inofolik mi przyspieszyl
nie tak jak zawsze, ale dzień w dzień prawie cały czas lekkie ćmienie jak nie jeden to drugi, ale dopiero po owurybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:tak, rozpuszczalną z mlekiem
ale to chyba nic złego ?
Ja dzisiaj kupię chyba bezkofeinową. Małż się drze. I dla swojego świętego spokoju, Jakbyś szukała to Nescafe ma bezkofeinową. Taka zwykła, z czerwoną nakrętką.rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:a jak sie czujesz??? ja pitole odeszlam na pare dni a tu juz tyle ciezarowek!!! super!!! w grudniu wszystkie bedziemy w ciazy!!!
Taki jest plan kochaniutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:10
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:kuwa, to ja tego nie rozumiem
wiem, że pisałaś coś o tym z dziewczynami, ale mąż mi dupę zawracał i tak czytałam i może nie wszystko do mnie doszło
może on czuje się teraz jak reproduktor tylko i temu nie ma ochoty na seks, bo czuje, że Ty tylko wtedy chcesz
może nie chce dziecka, bo się czegos obawia
może jest przemęczony i ciężko mu "stanąć" na wysokości zadania
może boi się, że finansowo sobie nie poradzicie
badań może się boi, bo niektórzy faceci nie dopuszaczają do siebie myśli, że z ich żołnierzami może być coś nie tak
może ma dość tego, że teraz życie kręci się wokół "robienia" dziecka i podświadomie czuje się odtrącony
Ja myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby, tak jak dziewczyny pisały.Powiedzieć mu, że już nie chcesz dziecka i zobaczyć co on na to. jeśli oczywiście tego nie próbowałaś jeszcze. Bo skoro normalne rozmowy i prośby nic nie dają
Niech idzie jak najszybciej na to badanie i powiesz mu, że nawet jak coś wyjdzie (tfu, tfu) nie tak to , że najwyżej przestaniecie się starać. Zobaczysz co on wtedy na to. Może mu chodzi właśnie o to, że czuje się odtrącony. Oni często tego nie pokazują i się do tego nie przyznają, ale może to też to? jak coś mi przyjdzie jeszcze do głowy to dopiszę
on nie pokazuje swoich emocji,
ogolnie od kolo 1,5 roku troche sie zmienil zdziadział mozna powiedziec, zauwazylam to nie tylko ja ale i kumpel mojego M
mojemu M ostatnio nic sie nie chce, wszystko jest na nie, nie mam ochoty nawet na glupi pipeprzony spacer
mam wrazenie ze dopadl go kryzys wieku sredniogo tylko dobre 15 lat za wczesnie
nie wiem o co mu kaman i chwilowo przynajmniej dzisiaj nie mam ochoty o tym myslec, mam dosc skakania wokol niego i pytania czy wszystko ok
jak mu wszystko jedno i nic mu sie nie chce to niech bzyknie sobie laptopa
bo ja mam wasAsha lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ja pilam kawe ale bez kofeiny nierozni sie smakiem ale na poczatku musialam organizm przyzwyczaic i troszke bolala glowa przez pare dni..
O to to to...juz to mowilam, ja tez bezkofeinowa pije terazCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Jedna dziennie saszetke do owu do trzeciej wysokiej temp, ale mozna po owu tez, bo tam nic takiego nie ma co moze zaszkodzic
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:a jak sie czujesz??? ja pitole odeszlam na pare dni a tu juz tyle ciezarowek!!! super!!! w grudniu wszystkie bedziemy w ciazy!!!
czekamy na Was
a czuję się już dobrze, odkąd biorę nospę to mogę normalnie funkcjonować
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka ..jak tak opisujesz zachowanie meza.. to mi sie przypomina moj mezu przed leczeniem. ;/
tyle ze u niego byl to wynik niedoboru testosteronu .. ospałosc..ciagle nic mi si eniechce.. nawet sexu.. ciagle by tylko w kanapie pzesiedzial caly dzin ;/Cwalinka, Asha, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Cwalinka ..jak tak opisujesz zachowanie meza.. to mi sie przypomina moj mezu przed leczeniem. ;/
tyle ze u niego byl to wynik niedoboru testosteronu .. ospałosc..ciagle nic mi si eniechce.. nawet sexu.. ciagle by tylko w kanapie pzesiedzial caly dzin ;/
a nawet ostatnio zaczal psioczyc na suplementy ktore mu podaje, bo ginek powiedzial ze w sumei to nic nie daje -
Sylwia87 wrote:Ja dzisiaj kupię chyba bezkofeinową. Małż się drze. I dla swojego świętego spokoju, Jakbyś szukała to Nescafe ma bezkofeinową. Taka zwykła, z czerwoną nakrętką.
ja szukałam ostatnio jak mi Asha powiedziała, ale w tym lipnym sklepie nic nie byłoa potem głowy nie miałam
dzis zajdę jak będę wracać od gina to jak będzie to kupięSylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość