Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:W grudniu to juz musowo
czekamy na Was
a czuję się już dobrze, odkąd biorę nospę to mogę normalnie funkcjonowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:17
-
Cwalinka wrote:myslisz zeby go wyslac na badanie krwi?
a nawet ostatnio zaczal psioczyc na suplementy ktore mu podaje, bo ginek powiedzial ze w sumei to nic nie daje
rybka, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka, dobrze już nic nie mówię
zapytam tylko czy on robił sobie ostatnio jakiś badania krwi np. u rodzinnego, takie ogólne wyniki?
może to coś z tym związane, że nic mu się nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Cwalinka, dobrze już nic nie mówię
zapytam tylko czy on robił sobie ostatnio jakiś badania krwi np. u rodzinnego, takie ogólne wyniki?
może to coś z tym związane, że nic mu się nie chce
spokomozecie pytac ale gad nie jest wart chwilowo mojej uwagi i tyle
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:no musicie na nas poczekac do grudnia bo ja dopiero zakupie po meza wypalcie donga i od nowego cykla zaczne brac a jak myslicie co jest lepsze dong czy to drugie in...(zapomnialam nazwe )
(tzn. chodzi mi o nazwę, bo który lepszy to nie wiem, bo donga nie brałam)
poczekamy, poczekamyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:21
-
dzień dobry bardzo
najebałyście tych stron z rańca...kiedy ja mam to nadrobić co?
wiem, że nie pamiętacie ale jakbyście sobie przypomniały coś co było ważnego to dajcie znać...bo ja to za jakąś godz dopiero nadrobięCwalinka, rybka, Asha, gigsa, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:dzień dobry bardzo
najebałyście tych stron z rańca...kiedy ja mam to nadrobić co?
wiem, że nie pamiętacie ale jakbyście sobie przypomniały coś co było ważnego to dajcie znać...bo ja to za jakąś godz dopiero nadrobię
Dzien dobryjak sie czujemy???
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:no tak ale z kasa krucho bedzie bo zanim dostanie wypalate juz jej prawie niemamy
oplaty raty itp i dupa kasa w dniu wyplaty ubywa jak glupia