Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka.. Ty to masz z tym swoim .. łobuz jeden ;/
Rybcia dawno Cie nie bylo
Ciężaróweczki jak sie spało Lrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czesc Ania...no moze sprobuj....moze akurat pomoze
rybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No dlatego ja tez nie bralam , ale to suplement nie ma czego spieprzyc tym i zalecaja to przed in vitro na stymulacje
jak to sie beirze wogole ??
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:w tym czasie moj chrapal na kanapie
ale wiesz szkoda mi mojej raczki zeby walic go w dupskoniech cie dopada w dzien jowi wyslac do babci i sie bzykac i juz!!!!
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hmm to moze sprobuje w nastepnym cyklu
jak to sie beirze wogole ??
Jedna dziennie saszetke do owu do trzeciej wysokiej temp, ale mozna po owu tez, bo tam nic takiego nie ma co moze zaszkodzicCwalinka, Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:no co ty zawsze bylo na odwrot
wiem, że pisałaś coś o tym z dziewczynami, ale mąż mi dupę zawracał i tak czytałam i może nie wszystko do mnie doszło
może on czuje się teraz jak reproduktor tylko i temu nie ma ochoty na seks, bo czuje, że Ty tylko wtedy chcesz
może nie chce dziecka, bo się czegos obawia
może jest przemęczony i ciężko mu "stanąć" na wysokości zadania
może boi się, że finansowo sobie nie poradzicie
badań może się boi, bo niektórzy faceci nie dopuszaczają do siebie myśli, że z ich żołnierzami może być coś nie tak
może ma dość tego, że teraz życie kręci się wokół "robienia" dziecka i podświadomie czuje się odtrącony
Ja myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby, tak jak dziewczyny pisały.Powiedzieć mu, że już nie chcesz dziecka i zobaczyć co on na to. jeśli oczywiście tego nie próbowałaś jeszcze. Bo skoro normalne rozmowy i prośby nic nie dają
Niech idzie jak najszybciej na to badanie i powiesz mu, że nawet jak coś wyjdzie (tfu, tfu) nie tak to , że najwyżej przestaniecie się starać. Zobaczysz co on wtedy na to. Może mu chodzi właśnie o to, że czuje się odtrącony. Oni często tego nie pokazują i się do tego nie przyznają, ale może to też to? jak coś mi przyjdzie jeszcze do głowy to dopiszęSylwia87 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:O to to to
i zamiast filmu hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:07
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Jedna dziennie saszetke do owu do trzeciej wysokiej temp, ale mozna po owu tez, bo tam nic takiego nie ma co moze zaszkodzic
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość