Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:Właśnie
My kiedyś włączaliśmy film i gdzieś w trakcie się bzykaliśmy bez względu na to jaki był interesujący ten film
no my kiedyś też. ale to daawno było, hahaha.Cwalinka, Sylwia87 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Hej
Jak się dzisiaj czujesz?
Czuje się dobrzeDziś idę do tej gin na nfz po zwolnienie. Także zaraz kawa, ogarnę się, coś zjem i lecę
A Ty czytam, że spać nie możesz? Ja już w tym tygodniu lepiej śpie, ale u mnie to zasługa no spy, bo wcześniej to budziłam się co godzinęSylwia87, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No nie dziwie sie wcale...jakby moj stary tak pojechal to tez bym wkurwa miala
babecka w pracy mnie troche wnerwia, oko mnie denerwuje totalnie jestem na NIE dzis -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:to fajnie Giga ze idziesz po to zwolnienie
obym tylko długo pod gabinetem nie czekała
nadrobiłam Was
-
Cwalinka wrote:a ja jakos tak ogolnie starego mam w dupie obecnie, odechcialo mi sie bzykac
babecka w pracy mnie troche wnerwia, oko mnie denerwuje totalnie jestem na NIE dzis -
Cwalinka wrote:a ja jakos tak ogolnie starego mam w dupie obecnie, odechcialo mi sie bzykac
babecka w pracy mnie troche wnerwia, oko mnie denerwuje totalnie jestem na NIE dzis
Moze ci sie odechcialo teraz, ale owu przyjdzie i co? Znowu bedzie wkurw ze cos szura....jeden wielki cyrk jest -
nick nieaktualnygigsa wrote:Dopiero mogę nadrobić, bo coś mi się z netem stało
Czuje się dobrzeDziś idę do tej gin na nfz po zwolnienie. Także zaraz kawa, ogarnę się, coś zjem i lecę
A Ty czytam, że spać nie możesz? Ja już w tym tygodniu lepiej śpie, ale u mnie to zasługa no spy, bo wcześniej to budziłam się co godzinę
Ciesze sięMoże niedługo przejdą te problemy ze snem, chociaż Rudzia pisała, że do tej pory źle śpi...
-
nick nieaktualnygigsa wrote:bo jak on ma takie podejście do tego to co sie dziwisz, że Tobie sie nie chce
ale przyjdzie koza do wozaja mam swoje fiucki w szufladce, zamontuje bateryjki i bedzie git
Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no to juz nawet nie chodzi o plodzenie ale o zaspokajanie potrzeb drugiej osoby
ale przyjdzie koza do wozaja mam swoje fiucki w szufladce, zamontuje bateryjki i bedzie git
-
nick nieaktualny