Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a ja juz chcialam zamawiac
a jak go tyum szprycowac mam?Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:do ssania to jest i niestety na czczo minimum 30 min przed posiłkiem..jak tarczycowe...kurwa mój nie mogł tego przeboleć, ze do lodówki nie może od razu z łożka wejść..
-
Iza75 wrote:do ssania to jest i niestety na czczo minimum 30 min przed posiłkiem..jak tarczycowe...kurwa mój nie mogł tego przeboleć, ze do lodówki nie może od razu z łożka wejść..
Hahahahaha ale dal raderybka, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:aaa jeszcze jedno pytanko ile takie mleczko ino kosztuje?? to tabletki czy jakis ala syrop??
Ale jezeli bedziecie mialy okazje...najlepsze jest w formie miodu...swize..ma najwieksze dzialanie...ale tez jest najdrozsze....bierze sie pol lyzeczki na czczo...kobiety przez 30 dni i przerwa przez miesiac a faceci przez 90 dni ciagiemIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahahaha ale dal rade
...to ja do geby i ssie..i zasypia zaraz...bo do lodówki nie można to po co wstawac...hahahhahah kurwa az się samam teraz z tego smieje hahaha
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:dał rade..ale bałam się, ze się udławi w końcu bo on się przebudzał rano..tableta pod nosem postawiona przeze mnie
...to ja do geby i ssie..i zasypia zaraz...bo do lodówki nie można to po co wstawac...hahahhahah kurwa az się samam teraz z tego smieje hahaha
Hahahahah to jechalas z koksem hahaha ale ciaza tera hahahaCwalinka, rybka, Iza75 lubią tę wiadomość