Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:taa tylko takie cisnienie to ja tylkow ciazy mialam
mam nakaz napicia sie kawy
wiec pozyczylam od kierowniczki i bede sie zmuszac do wypicia
Kochana...my sie caly czas zmieniamy...no co kiedys bylo to niekoniecznie teraz jest takie samo...cisnienie spada jeszcze nizej jak siedzimy lub lezymy, wiec ja na twoim miejscu bym sprawdzila jeszcze raz dzisiaj i moze jutro jak nadal bedzie niskie to bym poszla do kardiologa -
nick nieaktualnyAsha wrote:Kochana...my sie caly czas zmieniamy...no co kiedys bylo to niekoniecznie teraz jest takie samo...cisnienie spada jeszcze nizej jak siedzimy lub lezymy, wiec ja na twoim miejscu bym sprawdzila jeszcze raz dzisiaj i moze jutro jak nadal bedzie niskie to bym poszla do kardiologa
czlowiek sie kurwa po prostu starzeje
a czemu od razu do kardiologa? -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:sprawdze sobei w domciu sprawde tym moim nadgarstkowym
a czemu od razu do kardiologa?
musisz sprawdzać czy to tylko chwilowe czy cos Ci się popierdoliło..a kardiolog wtedy to musowio..Asha lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:sprawdze sobei w domciu sprawde tym moim nadgarstkowym
a czemu od razu do kardiologa?
To moze byc ogolny, ale kardio bedzie bardziej wiedzial bo on sie tym zajmuje poprostu...nie to zeby to mialoby cos powaznego...ja poprostu uwazam ze ogolny to gowno wie o wszystkimIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:mi wczoraj gin mierzyl ciśnienie i w kosmos wysokie było..z wrazenia już nawet nie pamiętam jakie..on do mnie, czy jestem zdenerwowana?...nie kurwa nie jestem
...i mam kontrolować..wieczorem mierzylamn i już było w normie
idziesz na wizyte do ginka ktora nigdy chyba nie nalezy przyjemnych i wcale nerwowa nie jestes -
Iza75 wrote:mi wczoraj gin mierzyl ciśnienie i w kosmos wysokie było..z wrazenia już nawet nie pamiętam jakie..on do mnie, czy jestem zdenerwowana?...nie kurwa nie jestem
...i mam kontrolować..wieczorem mierzylamn i już było w normie
Hahahaahaha no jakie zjeby hahahahahCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny