Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Biedny ten twoj chlop oj biedny
-
amelia04072006 wrote:chuj mu w dupe. po tym co zrobil nawet nie bylam zla, tylko tak cholernie mi bylo przykro, tak bardzo chcialam wyc z bezsilnosci , ze powiedzialam dosyc. on ode mnie tez jest zalezny, wiec albo sie dogadamy, albo bedzie sobie musial dac rade sam
kurwa nie krzycz na mnie kobieto dobra juz trzymam twoja strone..chuj mu w dupe!!!! " a chuj ci w dupe stary.......ja tu na deszczu ...wilki jakies....." Hahahaha...sorry -
amelia04072006 wrote:tak zeby miec prawidlowy wykres owulacyjny potrzebuje 1 moze 2 temperatur nizszych ( ponizej 37 ) a potem jak bedzie skok i utrzyma minimum 3 wyzsze (wystarczy 37.10) to bedzie gites
Prawidlowego to ja miec nie bede to juz widac od poczatku kochana hahaha -
Asha wrote:No to jakby jutro byl skok...to brac czy nie?
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Prawidlowego to ja miec nie bede to juz widac od poczatku kochana hahaha
-
amelia04072006 wrote:ty skonczylas poprzedni cykl na wysokich temperaturach dlatego pewnie tak sie ciagna. moze to wlasnie twoj urok?. nie wiem jeszcze czemu ty sie tak czepiasz tego wykresu.?
Bo mi sie nie podobie ladny bym chciala poukladany a nie taki powypieprzany we wszystkie strony...nie lubie tak ... Teraz temp jest za wysoka na owu jakas wogole