X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    do ashy mialo byc :)

Ale co? :O

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Gdzie? Przepustke dostałaś od kierowniczki?
    na dwojce bylam :PPPP kierowniczki juz nie ma

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No toz mowie ze od dupy strony :O
    jak mi sylwia przeliterowala to juz wiem o czym mowisz :D
    cicho, no kiepski mam dzien :D

Cwalinka lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ale co? :O
    a nic :D

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Leże i kwicze!!!!! hahahahahahahaha :D

Tłumaczę: czy na ulotce tego leku na tarczyce jest napisane, że nie można spożywać alkoholu? :D

Ty dalej o tej tarczycy :O to nie do Mik bylo :O hahahahaha

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

Jak kurwa kierowniczki nie ma? Jest przecie :D

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bede pozniej laseczki. papatki :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

No jak nie ma :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ty dalej o tej tarczycy :O to nie do Mik bylo :O hahahahaha

No bo mamy sprzeczne info. Ja z neta czytałam, że nic nie piszą o alko, a Amelia pisze, że na ulotce piszą, zę nie można pić Rozumisz? :D Chcę sprostować info, bo mik poszła chyba z informacją, że może pić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No jak nie ma :O
    ojj dobra teraz ja nie zaczailam :P myslalam ze mowicie o mojej keirowniczce w pracy a nie forumowskiej

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    bede pozniej laseczki. papatki :)

Kiedy poznoej :O

• Asha Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    No bo mamy sprzeczne info. Ja z neta czytałam, że nic nie piszą o alko, a Amelia pisze, że na ulotce piszą, zę nie można pić Rozumisz? :D Chcę sprostować info, bo mik poszła chyba z informacją, że może pić.

Aaaaa no no...poszla juz chlac hahaha na szybciora zanim wyjdzie ze nie moze hahahah

Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ja spadam, bo chata nieogarnięta, a małż za pół godziny wraca :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Dobra, ja spadam, bo chata nieogarnięta, a małż za pół godziny wraca :O
    ojj tam moze nie zauwazy roznicy

Sylwia87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ojj tam moze nie zauwazy roznicy

Może... Papatki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wszystkie zniknely
    ja jeszcze godzinka w robocie
    wydrukowalam kartki na lsity do mikolaja :D i znaczki na koperte :D

• gigsa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, skoro wszystkie poszły to też tłumaczyć się na pusto nie będę.
    Napiszę tylko, że nie chciałam Was w żaden sposób urazić, nawet przez myśl mi to nie przeszło. Nie wspomniałam o Was nie dlatego, że nie jestem Wam wdzięczna za pomoc i wsparcie (bo jestem i zawsze będę) tylko dlatego, że nawet mi w tym momencie przez myśl nie przeszło, że byście chciały żebym tam tak napisała. Fakt, teraz wychodzi, że powinnam, tylko juz za późno. Ale i tak nie zamierzam pisać tam o tym co dzieje się na różowej. Ja ciągle pamiętam, że to Wy mnie wspierałyście przez tyle miesięcy i bardzo Wam za to wsparcie dziękuję i nigdy tego nie zapomnę.
    Na fioletową się nie wybierałam. Jedynie w jakim wątku się udzielam to w lipcówkach i prowadzę wykres. Chciałam zostać tu z Wami. Widzę jednak, że kiedy ja jestem to nie ma za bardzo Amelii i teraz wiem dlaczego tak się w ostatnich dniach działo. Po prostu działam jej na nerwy. Może to też za to, że się odezwałam w sprawie Katji (chodziło o wpisanie na listę z początku wątku) Fakt, Amelia tego nie skomentowała i od tej pory mnie unikała. A pewnie zaczęło się dużo wcześniej, bo czułam to też już od jakiegoś czasu, ale myślałam, że mi się wydaje. Rozumiem, że jeśli chodzi o Amelię to nie jestem tu mile widziana. O resztę z Was o zdanie nie pytam, bo nie chcę żeby znów jakieś niesnaski były w razie czegoś. Nie chcę żeby ten temat jakkolwiek Was choćby w najmniejszym stopniu poróżnił.
    Nie dam rady teraz więcej napisać, bo już na oczy nie widzę i ręce mi latają na wszystkie strony.
    Jeszze raz Was PRZEPRASZAM. Nie chciałam żeby którakolwiek z Was poczuła się urażona i żeby było jej przykro z mojego powodu. Wszystkim Wam życzę jak najlepiej i trzymam mocno za Was kciuki. I jeszcze raz przepraszam

Redhotka lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Dobra, skoro wszystkie poszły to też tłumaczyć się na pusto nie będę.
    Napiszę tylko, że nie chciałam Was w żaden sposób urazić, nawet przez myśl mi to nie przeszło. Nie wspomniałam o Was nie dlatego, że nie jestem Wam wdzięczna za pomoc i wsparcie (bo jestem i zawsze będę) tylko dlatego, że nawet mi w tym momencie przez myśl nie przeszło, że byście chciały żebym tam tak napisała. Fakt, teraz wychodzi, że powinnam, tylko juz za późno. Ale i tak nie zamierzam pisać tam o tym co dzieje się na różowej. Ja ciągle pamiętam, że to Wy mnie wspierałyście przez tyle miesięcy i bardzo Wam za to wsparcie dziękuję i nigdy tego nie zapomnę.
    Na fioletową się nie wybierałam. Jedynie w jakim wątku się udzielam to w lipcówkach i prowadzę wykres. Chciałam zostać tu z Wami. Widzę jednak, że kiedy ja jestem to nie ma za bardzo Amelii i teraz wiem dlaczego tak się w ostatnich dniach działo. Po prostu działam jej na nerwy. Może to też za to, że się odezwałam w sprawie Katji (chodziło o wpisanie na listę z początku wątku) Fakt, Amelia tego nie skomentowała i od tej pory mnie unikała. A pewnie zaczęło się dużo wcześniej, bo czułam to też już od jakiegoś czasu, ale myślałam, że mi się wydaje. Rozumiem, że jeśli chodzi o Amelię to nie jestem tu mile widziana. O resztę z Was o zdanie nie pytam, bo nie chcę żeby znów jakieś niesnaski były w razie czegoś. Nie chcę żeby ten temat jakkolwiek Was choćby w najmniejszym stopniu poróżnił.
    Nie dam rady teraz więcej napisać, bo już na oczy nie widzę i ręce mi latają na wszystkie strony.
    Jeszze raz Was PRZEPRASZAM. Nie chciałam żeby którakolwiek z Was poczuła się urażona i żeby było jej przykro z mojego powodu. Wszystkim Wam życzę jak najlepiej i trzymam mocno za Was kciuki. I jeszcze raz przepraszam
    ja cie nie unikam . ja od samej owulacji walcze ze zmeczeniem i nie siedze tu tyle co wczesniej.

o katje tez nie mam pretesji bo niby o co? katji nie ma bo sie nie stara, zaraz wpada i sie chwali ze sie stara i ma pretesje bo nie ma jej na liscie . jak dla mnie szkoda czasu.

jesli juz to wlasnie ja mam wrazenie ze to ty mnie unikalas i to od czasu kiedy poszlam sobie z of po tym jak dosralam ashencji. od tego momentu, kiedy cos pisalam , nie odpisywalas, pisalas ze wszystkimi ale nie do mnie. to dalo sie wyczuc tym bardziej ze wczesniej bylo inaczej. o takie cos tez nie bede miec pretesji bo jak dla mnie to jest dziecinne.
    od kad jestes w ciazy unikasz rozmow z innymi, istnuieje tylko ciaza i temat ciazy. nie zapominaj ze sa tu nadal laseczki ktore walcza i sa mi baaaaardzo bliskie

to czy bedziesz tu czy nie to nie moja decyzja. to twoj wybor. tylko tak jak pisalam wczesniej- chodzi o to zeby byla uszanowana pomoc i czas poswiecony problemowi ktory sie pojawia. po wpisach nie widac tego

ty moim zdaniem nadal nie widzisz o co chodzi. tutaj pytasz, jestes jak dziecko we mgle, wiec staramy sie pomoc. idziesz na fioletowa ( nie tylko tam, bo na rozowej jest podobnie) pokazujesz ze jestes inna osoba.

chodzi o szczerosc- a gdzie ty jestes szczera?
    wtedy kiedy sie dopytujesz i nic nie wiesz , czy kiedy piszesz jakbys wszystko wiedziala?

przykro ze tak wszystko sie uklada. razem zakladalysmy ten watek, zawsze byl ktos kto wysluchal, wsparl, pomogl, doradzil. chyba dobre czasy minely

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3
    mnie sie chce do domciu, ale jeszcze 8 minutek
    a gdzie wszystko wywialo

• gigsa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłany: 30 października, 21:49 Cytuj | Edytuj | Zgłoś
    Też mam taką nadzieję, bo bardzo się tym stresuję
    Ja nigdy wcześniej nie badałam hormonów, bo gin mówił, że nie ma takiej potrzeby. Namówiły mnie dziewczyny z forum. I bardzo dobrze, bo może dzięki temu, że tak szybko zostało to wykryte tym szybciej zaczęłam brać leki.
    Staraliśmy się 8 cykli i ten 8 okazał się szczęśliwy
    Jutro powtarzam betę

To mój jedyny post z fioletowej, który pamiętam, w którym wspominam o różowej stronie
    Nie umiem skopiować postu tak jak Ty Amelia, więc wklejam tylko tak

Amelia nie pisałam z Tobą, bo czułam to samo co Ty. Czyli, że Ty nie chcesz pisać ze mną. Dlatego starałam się nie wchodzić Ci w drogę.
    To, że piszę o tym co już wiem to chyba nic złego. Pokaż mi posty gdzie tak bardzo chwalę się swoją wiedzą na różne tematy, bo nie ogarniam. I nigdzie nie udaję wszechwiedzącej, bo nią nie jestem.

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
‹‹ 2603 2604 2605 2606 2607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ