Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 19:28
-
Cwalinka wrote:a bo w rodzinie jest 50 rocznica slubu i mtaczenie bylo bedzie impreze nie bedzie bedie ie bedzie, pogodzilam sie z tym ze nie bedzie a tu dzis dup info ze bedzie w niedziele
kurwa rwie mnie i porywa a mojego starego jezcze bardziej..nie możecie sie rozchorować na niby?
-
Redhotka wrote:
Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:taa nie ten link. tu wszystko wchodzi na url
a co do przeklinania - mi nie przeszkadza, się troszku wstydziłam sama, ale mój opór z posta na post maleje...Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:o masz jak ja uwielbiam takie imprezy
..nie możecie sie rozchorować na niby?
ja pierdolestary bedzie jeczal i pewni glowa go rozboli i nie pojedzie a ja bede jak zwykle swiecic oczami ze gonie ma
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a bo w rodzinie jest 50 rocznica slubu i mtaczenie bylo bedzie impreze nie bedzie bedie ie bedzie, pogodzilam sie z tym ze nie bedzie a tu dzis dup info ze bedzie w niedziele
kurwa rwie mnie i porywa a mojego starego jezcze bardziej
Ze co cie rwie? Nie ogarniam ...kurwa nie ogarniam znowu ja pierdole!!! To ja tylko tak mam do cholery ????????????Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
kurwa rwie mnie i porywa a mojego starego jezcze bardziej
jak sie nie chce isc na impreze to podobno takie najlepiej wychodza. jjak wam sie baaardzo nie chcfe isc to powiedz wszystkim ze masz nagly atak owulacji - zrozumiejaIza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny