Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha, coś mi jeszcze zamajaczyło - któraś z Was (przepraszam, nie spamiętam tego, jako kura domowa mam prawdziwie kurzy móżdżek) pisała o "wzięciu się za siebie" i ćwiczeniach. Mnie jakieś 2tyg temu strasznie bolały plecy i zaczęłam ćwiczyć z Cindy Crawford "kształtuj swoje ciało". Niby proste ćwiczenia, a pot się ze mnie leje - mogę naprawdę z czystym sumieniem polecić. Tym bardziej, że do ćwiczeń potrzeba krzesła, ciężarków, ręcznika i wody (DUŻO wody
), także nic kosztownego.
Asha - widziałam, że się martwisz, że of nie wyznacza Ci owulacji. Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie od 2 cykli OF nie reaguje kompletnie na skok (nawet przerywaną krechą) po czym nagle (na 3ci dzień od skoku) po wpisaniu wyższej temp wali mi po oczach czerwoną krechą "na sztywno". Jeśli u Ciebie też tak zaczął robić - jutro po wpisaniu temp powinnaś zobaczyć czerwoną krechę.
rybka lubi tę wiadomość
-
Hey
To nie to mnie martwi Marnut...jutro mi wyznaczy na przedwoczoraj a potem mi przesunie na jutro co miesiac jest to samo nie to mnie martwi wcale, chodzi o to ze ze owu byla wczoraj a wyznaczy mi na zupelnie inny dzien bo system jest zjebanyrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey
To nie to mnie martwi Marnut...jutro mi wyznaczy na przedwoczoraj a potem mi przesunie na jutro co miesiac jest to samo nie to mnie martwi wcale, chodzi o to ze ze owu byla wczoraj a wyznaczy mi na zupelnie inny dzien bo system jest zjebany
Kurde, nie lubię.
Ale wiele dziewczyn na forum pisało (szczególnie w dziale "temperatury, wykresy, płodność") że ten system szwankuje. Jedna dziewczyna z wątku 30tek miała monitoring, owulacja potwierdzona w poniedziałek, na wykresie zaznaczony poniedziałek - trzy dni później bach! system ni z gruszki ni z pietruszki zmienia owu na wtorek
. Chyba się lepiej tym nie sugerować - obserwujesz się już wystarczająco długo, żeby znać się lepiej na swoim ciele niż OF
.
Cwalinka - wspierajmy się, bo ja też nie wiem jak długo wytrzymam. A zdałoby się kilka kilo zrzucić i ogólnie rzeźbę poprawić, bo moja "rzeźba" niedługo zacznie przypominać globus
.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Kurde, nie lubię
.
Ale wiele dziewczyn na forum pisało (szczególnie w dziale "temperatury, wykresy, płodność") że ten system szwankuje. Jedna dziewczyna z wątku 30tek miała monitoring, owulacja potwierdzona w poniedziałek, na wykresie zaznaczony poniedziałek - trzy dni później bach! system ni z gruszki ni z pietruszki zmienia owu na wtorek
. Chyba się lepiej tym nie sugerować - obserwujesz się już wystarczająco długo, żeby znać się lepiej na swoim ciele niż OF
.
Cwalinka - wspierajmy się, bo ja też nie wiem jak długo wytrzymam. A zdałoby się kilka kilo zrzucić i ogólnie rzeźbę poprawić, bo moja "rzeźba" niedługo zacznie przypominać globus
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny