Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:wczoraj zaczela ci sie szyja zamykac wiec owu pewno mialas ze dwa - trzy dni temu. tak bylo w poprzednich cyklach
Nie...owu mam jak mi sie szyja zamyka tylko ten system jest zjebany jakis...bo brzuch mnie w ten dzien przestaje bolec zawsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie...owu mam jak mi sie szyja zamyka tylko ten system jest zjebany jakis...bo brzuch mnie w ten dzien przestaje bolec zawsze
nie bylo by takie plaskei
łoooo to nie na mije zgabczenie
skoro wczoraj to dodaj do tego 3-4 dni i bedziesz mogla brac luteWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:51
-
amelia04072006 wrote:zlituj sie, czemu nie mierzysz termometrem z dwoma miejscami po przecinku
nie bylo by takie plaskei
łoooo to nie na mije zgabczenie
skoro wczoraj to dodaj do tego 3-4 dni i bedziesz mogla brac lute
A jakie to ma znaczenie czy z dwoma czy nie z dwoma jak skok sie liczy? No to gdzies kolo wtorku czy cus -
Asha wrote:A jakie to ma znaczenie czy z dwoma czy nie z dwoma jak skok sie liczy? No to gdzies kolo wtorku czy cus
no tak mysle, ze najlepiej od wtorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:57
-
amelia04072006 wrote:jak msz dwa miejsca to nie msz plaskiego wykresu . na normalnym masz np, 36 i tak bedzie dopuki nie skoczy na 37 a z dwoma miejscami po przecinku bedziesz miec 36,2 36,5 36,8 a nie tylko 36- czyli jest bardziej czytelny.
no tak mysle, ze najlepiej od wtorku
Co ty Amelia....przeciez ja mam teraz 36.9 z dwaoma bym mial moze 36.93 wcale by nie bylo roznicy az takiej