Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:staraj sie nie denerwowac bo hormony sa bardzo na to czule. przez caly cykl na cos sie czeka- na owulke, potem na skok temperatury, potem na tescik i kropka lub @. nic nie mozesz zrobic zeby przyspieszyc a nerwami mozesz wszystko popsuc.
Juz to zlewam teraz...bo i tak nic nie zrobie...za 2 tygodznie powinna byc @ i tyle nic nie poradze tak czy tak, ty powinnas miec za tydzien jak nie..to razem zaczniemy -
Asha wrote:Juz to zlewam teraz...bo i tak nic nie zrobie...za 2 tygodznie powinna byc @ i tyle nic nie poradze tak czy tak, ty powinnas miec za tydzien jak nie..to razem zaczniemy
-
amelia04072006 wrote:jesli bede miec owulke jesli juz przyjdzie to niewiadomo kiedy. poza tym ja jestem jeszcze w tym cyklu i niewiem kiedy sie skonczy moze ja bede miec @ a ty kropka na wykresie ?
Tak tak..szkoda ze nie mozesz przelozyc tego optymizmu na swoj wykres i cykl ... Juz ja bede miala kropka jak mam przez ostatnie 3 lata hahaha...spoko...o to tez mozemy sie zalozyc, ze ty bedziesz miala kropka wczesniej ode mnie -
Asha wrote:Tak tak..szkoda ze nie mozesz przelozyc tego optymizmu na swoj wykres i cykl ... Juz ja bede miala kropka jak mam przez ostatnie 3 lata hahaha...spoko...o to tez mozemy sie zalozyc, ze ty bedziesz miala kropka wczesniej ode mnie
-
amelia04072006 wrote:oj tam. oj tam. wiem ze lepiej milo sie rozczarowac niz nie mile zaskoczyc, domyslam ze po takim czasie ciezko cie bedzie przekonac. kontaktowalas sie z ta dziewunia co dawalas mi wykres ?
Nie..pytalam sie ciebie skad wiesz, ze ona z UK jest?
Ojciec mi przywiezie na poczatku wrzesnia
A ty zamowilas juz? -
Asha wrote:Nie..pytalam sie ciebie skad wiesz, ze ona z UK jest?
Ojciec mi przywiezie na poczatku wrzesnia
A ty zamowilas juz? -
amelia04072006 wrote:aaaaaaaaaa ta laska napisala ze jest u was jakas przychodnia online. ona tam sie konsultuje. moze podpowie ci gdzie mozna we wlasnym zakresie robic jakies badania albo skontaktujesz sie z ta przychodnia?
To daj mi jej wykres jeszcze raz, bo w dupe wsadzilam znowu, sorry
Dzieki