Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Mąż w robocie ja siedzę sama i chyba pora na drugie śniadanie bo rzyg mnie woła. A jak woła rzyg to w ciąży się je. Normalnie się pije mięte i czeka aż przejdzie ale w ciąży to nie działa i trza jeść ciągle nawet jak się nie chce jeść bo o dziwo po jedzeniu się faktycznie robi lepiej
Masakra jakas ale doczekac sie nie moge...zryte to wszystko -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:A gdzie Iza sie zawieruszyla ja sie pytam ?????
Widzial Ize ktos????
hej kochane, jestem jestem! Ale prosto z mazur wyruszyliśmy do mojej rodzinki pod Sieradz i tu tez nie mam czasu aktywnie byc z Wami kochane. Ale myślę co tam u Was...no nie dam rady nadrobić bo jak sie tylko za telefon lapie to juz sie tu wszyscy obrażają...wiecie jak z rodzina najlepiej. No ale wracam w poniedzialek albo wtorek i piwko wypijemy. Buziaczki dla każdej z Waspompon, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hej kochane, jestem jestem! Ale prosto z mazur wyruszyliśmy do mojej rodzinki pod Sieradz i tu tez nie mam czasu aktywnie byc z Wami kochane. Ale myślę co tam u Was...no nie dam rady nadrobić bo jak sie tylko za telefon lapie to juz sie tu wszyscy obrażają...wiecie jak z rodzina najlepiej. No ale wracam w poniedzialek albo wtorek i piwko wypijemy. Buziaczki dla każdej z Was
No kochana ja tesknie za toba
Wracaj wracaj bo tu same nie pijace jak tam objawy i wogole, ktory to dpo?Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No kochana ja tesknie za toba
Wracaj wracaj bo tu same nie pijace jak tam objawy i wogole, ktory to dpo?Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:oj a jak ja tesknie...a co do ovu to ja juz sama nie wiem kiedy bylo, caly zeszly tydzień chyba haha. W każdym razie od niedzieli mam juz nieplodny śluz..smiac mi sie chce bo sie tak gapia na mnie teraz i ciekawi co ja tam drukuje. Na pewno by ich temat zaciekawil nie
No napewno hahaha
No to teraz czekamy kochana, kiedy niby @ ma nie przyjsc?Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No napewno hahaha
No to teraz czekamy kochana, kiedy niby @ ma nie przyjsc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 11:57
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ostatnie cykle mialam tak 25-27dni wiec jak 24.08 nie przyjdzie wredota to sie zaczne zastanawiac grubo. Chyba wczesniej testu nie sikne bo sie boje..ale moze sikne
No to czekam...odzywaj sie..i dawaj znac..kiedy wracasz ?Iza75 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzień dobry Kochane! :*
co tam u Was?
Jak Rudzia się trzyma??? coś się zmieniło?
Hej :*
hmm.. nic sie nie zmienilo.. Jesli chodzi o faceta to On chyba nigdy sie nie zmieni. Od tygodnia mi obiecuje ze zadzwoni i tak codziennie..a nie dzwoni bo leczy kaca ;/ Mial zamowic mi na allegro detektor tetna plodu ale chyba jeszcze nawet tego nie zrobil .. nie mam sily do Niego.. ale zapowiada ze we wrzesniu przylatuje.. oczywiscie nie na stale.. zobaczymy..
jesli chodzi o moje samopoczucie to.. brrrr... kiepskie.. ciagle mnie muli.. jesc sie nie chce.. zmeczona i nie mam na nic ochoty.. ohhh strasznie bym zjadla sushi ale... NIE MOZNA MI ! GRRRR... w czwartek mam pierwsza wizyte u gin zobacze fasolka to juz bedzie moj 9 tyg