Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:Ma nerwa ogolnego, na wszystko. Cos nie jest tak jak on chce nawet naprawde najkniejsza pierdola to pieprznoe szklanka, talerzem, parasolem, figurka, widelce pogniecie, dziure w scianie zrobi albo tak jak wvzoraj wrzuci telefon do wody....szkoda gadac.
A próbowaliście razem do psychologa pójść pogadać? Albo TY sama chociaż, żeby wedzieć jak do niego dotrzeć? Ja też mam m zamkniętego w sobie, ale jeżeli już ktoś rzuci szklanką, to ja;) wiem, że ciężko z taką osobą na co dzień funkcjonować i Twoja ciąża mogła być tylko pozorną odmianą jego zachowania. Skąd wiecz, czy nie wróci, jak już minie pierwsze zauroczenie maleństwem? Skoro sama nie dasz rady, to pójdź do kogoś, przed kim się wygadasz i kto Ci pomoże w tej sytuacji.
-
bianka wrote:A próbowaliście razem do psychologa pójść pogadać? Albo TY sama chociaż, żeby wedzieć jak do niego dotrzeć? Ja też mam m zamkniętego w sobie, ale jeżeli już ktoś rzuci szklanką, to ja;) wiem, że ciężko z taką osobą na co dzień funkcjonować i Twoja ciąża mogła być tylko pozorną odmianą jego zachowania. Skąd wiecz, czy nie wróci, jak już minie pierwsze zauroczenie maleństwem? Skoro sama nie dasz rady, to pójdź do kogoś, przed kim się wygadasz i kto Ci pomoże w tej sytuacji.
Moim zdaniem to on musi pojsc, bo to on musi chcec cos z tym zrobic...to nie jest kwestia jej docierania do niego, ale jego zdania sobie sprawy z problemu, moim zdaniem ewidentnie widac ze on ma duzo zlosci w sobie ktora wyladowuje i nie wie jak sobie z tym poradzic i jej gadanie tu nic nie da a moze tylko pogorszyc -
Asha wrote:Moim zdaniem to on musi pojsc, bo to on musi chcec cos z tym zrobic...to nie jest kwestia jej docierania do niego, ale jego zdania sobie sprawy z problemu, moim zdaniem ewidentnie widac ze on ma duzo zlosci w sobie ktora wyladowuje i nie wie jak sobie z tym poradzic i jej gadanie tu nic nie da a moze tylko pogorszyc
Ale taką osobę ciężko wysłać po taką pomoc:/ dlatego warto pójść samej, żeby się podbudować i mieć siłę wytłumaczyć drugiej osobie, że to właśnie ona potrzebuje terapii. -
bianka wrote:Ale taką osobę ciężko wysłać po taką pomoc:/ dlatego warto pójść samej, żeby się podbudować i mieć siłę wytłumaczyć drugiej osobie, że to właśnie ona potrzebuje terapii.
Ja nie mowie, ze ona ma nie isc, ja tylko mowie, ze on tez powinien -
Dziewczyny dlugie to i trudne. Ja chodzilam jak mnie zostawil. On chodzil,teraz przestal bo z praca nie mogl dograc ale powiedzialam mu ze musi i nie ma innej opcji. Duzo przeszlismy. Ja juz myslalam ze najlepiej jakbysmy tazem chodzili i kazde osobno, ale ciezko. Nie bede wam tu wywlekac swoich smutow zyciowych. Skupmy sie na owu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 10:57
Asha lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Dziewczyny dlugie to i trudne. Ja chodzilam jak mnie zostawil. On chodzil,teraz przestal bo z praca nie mogl dograc ale powiedzialam mu ze musi i nie ma innej opcji. Duzo przeszlismy. Nie bede wam tu wywlekac swoich smutow zyciowych. Skupmy sie na owu.
Ok..ale sciskam i tulam i caluje i wogole -
bianka wrote:Ja piątek obstawiam. We czwartek miałaś pozytywny, a od piątku tempka (wcześniej ząbki) ładnie schodkami na górę zaczęła iść
Aha..no moze i tak... szczerze mowiac to mi trudno w tym miesiacu samej okreslic bo nie bardzo mnie boli cos...tylko brzuch troche, ale dzisiaj tez, wiec nie wiem, ale moze wy wiecie lepiej co mnie pozytywnie nastawiea -
Asha wrote:Ok..ale sciskam i tulam i caluje i wogole
Dziekuje. Po prostu czasem jak bede Wam tu smecic i wylewaz zale to zlewajcie.
Asha tez obstawiam ze owulka byla, albo lada chwila bedzie, jajo sie uwalnia, temperatura rosnie i teraz juz bedzie sie piela co raz wyzej tak mysle. Za to ja Ci zakosilam linijke z poprzedniego mieszka -
Mąż w robocie ja siedzę sama i chyba pora na drugie śniadanie bo rzyg mnie woła. A jak woła rzyg to w ciąży się je. Normalnie się pije mięte i czeka aż przejdzie ale w ciąży to nie działa i trza jeść ciągle nawet jak się nie chce jeść bo o dziwo po jedzeniu się faktycznie robi lepiej
-
pompon wrote:Dziekuje. Po prostu czasem jak bede Wam tu smecic i wylewaz zale to zlewajcie.
Asha tez obstawiam ze owulka byla, albo lada chwila bedzie, jajo sie uwalnia, temperatura rosnie i teraz juz bedzie sie piela co raz wyzej tak mysle. Za to ja Ci zakosilam linijke z poprzedniego mieszka
Nooo...tylko oby ta linijka twoja byla zielona na koncupompon lubi tę wiadomość