Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczęta i chłopięta:D
Jak tam sobotnie humorki?
Asha nie wiem, czy pamiętasz, ale ja właśnie w tym cyklu gderałam, że czuję, że to "nie ten". Żadnych objawów i takie przeczucie, że to nie ten czas. I co? Gderać Ci nik nie zabroni, ale rób przy tym swoje:D bo to ma być czas kropka a nie nasz;P zobacz na mój wykres, mi temp zatrzymała się na niskim poziomie po owu, i myślałam, że słaby pęcherzyk i mało progesteronu. Matka natura lubi figle płatać, więc ile sił w... tyle macie z wyrka nie wychodzić;P -
Dzień dobry wszystkim!
U mnie do dupy. Też zaczęłam owu szukać...q...a myślałam że mnie to ominie. Tempka w górze, szyja w górze, a testy negatywne i nawet cienia nie ma żeby mieć nadzieję że ta owu się gdzieś czai:-( Wkurwa mam więc witam w klubie wkurwionych i poszukujących owu
Asha czemu czwartkowego testu pozytywnego z rana nie zaznaczyłaś? -
Hey laski...nareszcie wstalyscie
Nie zaznaczylam bo potem juz byl negatywny...myslisz zeby wpisac?
Nie wiem..jakos ten miesiac mnie napaja brakiem nadzieji juz i rezygnacja jak patrze na te gowniane testy, dzisiaj znowu pozytywny rano..wczoraj juz wieczorem poznym byl blady jak cholera...juz nie wiem calkiem
Mik..witam w klubie...masakra jakas, nie? -
Asha wrote:Hey laski...nareszcie wstalyscie
Nie zaznaczylam bo potem juz byl negatywny...myslisz zeby wpisac?
Nie wiem..jakos ten miesiac mnie napaja brakiem nadzieji juz i rezygnacja jak patrze na te gowniane testy, dzisiaj znowu pozytywny rano..wczoraj juz wieczorem poznym byl blady jak cholera...juz nie wiem calkiem
Mik..witam w klubie...masakra jakas, nie?
Popieprzony jakiś ten sierpień dla większości Szukamy tej owu jak pojebane jakieś a ona się z nami bawi jak chce! -
mik82 wrote:Myślę, że powinnaś wpisać ten test bo wydaje mi się że właśnie tego dnia miałaś owu a of Ci jej nie zaznaczy jak test masz wpisany negatywny.
Popieprzony jakiś ten sierpień dla większości Szukamy tej owu jak pojebane jakieś a ona się z nami bawi jak chce!
No to wpisze, ale juz sama nie wiem...
Moze to przez ta pogode czy cholera wie o co chodzi -
Czesc, witam sie. Mam takiego mega dola i wkurwa ze szok. Z facetem mam przejscia, w igole na cala historie to jedna ksiazka to malo, juz sily mi brak na to wszystko. Poszlam do pracy i otworzylam o 9 jak zawsze po czym zobaczylam na kartce ze dzisiaj od 10 mialo byc otwarte...a patrzylam na ta kartke kilka razy, zeby iwesizdc jak przyjsc, nawet sama ja przepisywalam. To trzeba miec zryte. A humor mam zjebany wiec nawet ta godzina wiecej snu byla by pomocna. Tenperatura stoi jak chuj na jednym poziomie caly czas i nic sie nie zapowiada. Mam wszystkiego dosyc...sorry
-
Asha masz ładny wykres! Ja bym owu obstawiała na wczoraj. Wieczorem może się rozwodnił mocz i negatyw wyszedł? Poza tym po pierwszym dodatnim testów już nie powinno się uwzględniać. Na instrukcji swoich mam napisane, że wykonywać do pierwszego dodatniego, i jak ciężko mi owu było określić, to gin tak samo, kazał badania robić licząc od pierwszego dodatniego, a reszta się nie liczy;) po swoim wykresie wiem, że jak kilka dodatnich wpisałam, to wykres mi zgłupiał
-
mik82 wrote:Popieprzony jakiś ten sierpień dla większości Szukamy tej owu jak pojebane jakieś a ona się z nami bawi jak chce!
Temperaturę masz nisko, jesteś wq... objawy nadchodzącej owu jak nic! Ja właśnie tak mam na chwilę przed owu:D Obstawiam więc, że jutro albo pojutrze eksplozja nastąpi:D -
pompon wrote:Czesc, witam sie. Mam takiego mega dola i wkurwa ze szok. Z facetem mam przejscia, w igole na cala historie to jedna ksiazka to malo, juz sily mi brak na to wszystko. Poszlam do pracy i otworzylam o 9 jak zawsze po czym zobaczylam na kartce ze dzisiaj od 10 mialo byc otwarte...a patrzylam na ta kartke kilka razy, zeby iwesizdc jak przyjsc, nawet sama ja przepisywalam. To trzeba miec zryte. A humor mam zjebany wiec nawet ta godzina wiecej snu byla by pomocna. Tenperatura stoi jak chuj na jednym poziomie caly czas i nic sie nie zapowiada. Mam wszystkiego dosyc...sorry
Kochana to przez ten cholerny stres moze sie przeciagnac o czym pewnie sama wiesz...
Co stary odjebal znowu?
Tulam kochana
Nie przepraszaj, po to tu jestesmy -
bianka wrote:Asha masz ładny wykres! Ja bym owu obstawiała na wczoraj. Wieczorem może się rozwodnił mocz i negatyw wyszedł? Poza tym po pierwszym dodatnim testów już nie powinno się uwzględniać. Na instrukcji swoich mam napisane, że wykonywać do pierwszego dodatniego, i jak ciężko mi owu było określić, to gin tak samo, kazał badania robić licząc od pierwszego dodatniego, a reszta się nie liczy;) po swoim wykresie wiem, że jak kilka dodatnich wpisałam, to wykres mi zgłupiał
Ale owu sie moze przesuwac i dlatego testy sa nie wiarygodne tak naprawde i moga wychodzic pozytywne kilka razy w miesiacu...no licze jeszcze na temp bo to ona potwierdzi owu najbardziejbianka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Myślę, że powinnaś wpisać ten test bo wydaje mi się że właśnie tego dnia miałaś owu a of Ci jej nie zaznaczy jak test masz wpisany negatywny.
Popieprzony jakiś ten sierpień dla większości Szukamy tej owu jak pojebane jakieś a ona się z nami bawi jak chce!
W ktorym dzniu zazwyczaj masz owu? -
Asha ja właśnie myślę tak jak bianka, że powinnaś wpisać ten co był pierwszy i już nawet nie sprawdzać żeby się nie wkurwiać. Ja też wiem od wielu osób że testy robi się do pierwszego pozytywnego.
Pompon przytulam:-( Jakieś ogólne wkurwy chyba w powietrzu stoją.
Idę kupić coś do domu i posprzątać żeby się czymś zając bo mnie coś zaraz rozsadzi:-( -
pompon wrote:Tenperatura stoi jak chuj na jednym poziomie caly czas i nic sie nie zapowiada. Mam wszystkiego dosyc...sorry
Pompon wczoraj odnotowałaś lepszy śluz, więc lada chwila i temperaaturka powinna podskoczyć a jak już wcześniej zauważyłam, wq może być objawem nadchodzącej owulacji;) głowa do góry:)
-
Asha wrote:W ktorym dzniu zazwyczaj masz owu?
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale owu sie moze przesuwac i dlatego testy sa nie wiarygodne tak naprawde i moga wychodzic pozytywne kilka razy w miesiacu...no licze jeszcze na temp bo to ona potwierdzi owu najbardziej
Asha jak to powiedziałam swojemu ginowi ostatnio, to się uśmiechnął i powiedział, że tylko raz w cyklu może wystąpić pik lh, jest nieodłącznie sprzężony z owu, i jeżeli raz już był i owu nie było, to już w danym cyklu nie będzie.