Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
kurwa juz mi sie pojebalo wszytsko. tyle czytalam ostatnio tych watkow ze teraz nie wiem kto jest kto. dam ci jeszcze jeden namiar ona tez bierze costangusa i go odradza bo przedluzyl jej cykl
https://ovufriend.pl/wykres,329d005c1779160f4c3f2f2f5f320576.html
nie wiem juz czy to nie ona jest z anglii. kurwz nic nie wiem -
amelia04072006 wrote:kurwa juz mi sie pojebalo wszytsko. tyle czytalam ostatnio tych watkow ze teraz nie wiem kto jest kto. dam ci jeszcze jeden namiar ona tez bierze costangusa i go odradza bo przedluzyl jej cykl
https://ovufriend.pl/wykres,329d005c1779160f4c3f2f2f5f320576.html
nie wiem juz czy to nie ona jest z anglii. kurwz nic nie wiem
Ten wykres mi nie wchodzi, zreszta castagnusa jutro przerwe jak mi temp wzrosnie, to juz i tak jest za pozno zeby przerwac, chuj z tym -
tak, ale chodzi mi tez o to ze moze ktos ci cos podpowie czy nie mozna ruszyc z badaniami czy co tam ci byloby potrzebne. bo ty bez badan to mozesz brac kazdy lek ale nie wisz czy prawidlowo. to samo jest z niepowodzeniem zakropkowania przez tak dlugi czas. gdybys wiedziala gdzie jest przyczyna to tez moze byloby latwiej, szybciej. cos moze by sie ruszylo
-
amelia04072006 wrote:tak, ale chodzi mi tez o to ze moze ktos ci cos podpowie czy nie mozna ruszyc z badaniami czy co tam ci byloby potrzebne. bo ty bez badan to mozesz brac kazdy lek ale nie wisz czy prawidlowo. to samo jest z niepowodzeniem zakropkowania przez tak dlugi czas. gdybys wiedziala gdzie jest przyczyna to tez moze byloby latwiej, szybciej. cos moze by sie ruszylo
Ale kochana jak nawet ktos jest z Londynu i mi powie , ze spoko jest polska klinika w londynie to mi to do niczego sie nie przyda...ja tu jestem na samiutkim koncu angli i oni tu ani pieniedzy nie maja ani klinik...jakos to musze przetrwac...a jak nie to do pl pojade kochana....dziekuje ci za troske ale juz myslalam nad roznymi...mam polozna 4 godziny stad, ale jest tak beznadziejna ze masakra, bylam u niej jak mialam problem ze spirala, wyjebalam tylko kasy kupe i gowno zalatwilam -
amelia04072006 wrote:5 jescze ale tak mnie okrutnie bola nogi i pachwiny ze mam problem z poruszaniem sie. nie wiem czy to od tego czy inny powod ale boli okrytnie jakbym maraton przebiegla i mialabym zakwasy
Hmmm...u mnie bol pachwil to byl pierwszy objaw ciazy ale nic nie mowie
A ulotke czytalas?
A to nie od bzykania przypadkiem?