Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Szukam Cię po całym forum i znalazłam ☺ zastanawiałam się co tam u Ciebie? ☺ brakuje nam Ciebie kochana☺
Jak to milo jak ktos wpada bez przywitania sie nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 12:28
amelia04072006, Iza75, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Jestem na chwilę! dzień-do-bry:) nie wiem co się dzieje, nie mam kiedy nadrabiac. czy wszystko u Was Dziewczęta moje w porządku? ja u teściów leżę w zasadzie do góry brzuchem, ciągle jedzenie i jedzenie
Asha, Iza75, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Jestem na chwilę! dzień-do-bry:) nie wiem co się dzieje, nie mam kiedy nadrabiac. czy wszystko u Was Dziewczęta moje w porządku? ja u teściów leżę w zasadzie do góry brzuchem, ciągle jedzenie i jedzenie
Milo cie widziec kochana
To przynajmniej nie musisz gotowac
Co u ciebie mow...dawno cie nie bylodotik, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nareszcie
tesknilam
denerwowało mnie to już czytanie na telefonie
co słychać? Jak się czujesz?? Musze was teraz poczytać i napisać do morwy ze ja tutaj u was teraz jestem i się stąd nie ruszam
zajebiście podoba mi się Twój avatar
Asha, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Hej ok uwierz ja też
denerwowało mnie to już czytanie na telefonie
co słychać? Jak się czujesz?? Musze was teraz poczytać i napisać do morwy ze ja tutaj u was teraz jestem i się stąd nie ruszam
zajebiście podoba mi się Twój avatar
Ja tam w normie
Odpoczelas, bzyknelasco u ciebie???
Awatar mus miecCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja tam w normie
Odpoczelas, bzyknelasco u ciebie???
Awatar mus miecnie ważne i tak już . Ogólnie było super odpoczęłam opiłam się i utopiłam smutki w morzu
jak kolwiek to brzmi
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Ja tez w normie no bzykłam , dzisiaj z ranca tez ale wykres i tak zepsułam mierzyłam tempkę dopiero po 9
nie ważne i tak już . Ogólnie było super odpoczęłam opiłam się i utopiłam smutki w morzu
jak kolwiek to brzmi
Oj to piknieto fajnie ze ci sie udalo
25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość