Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To chcesz sie zarejestrowac na JSA czy tylko o ogloszenia zapytac?
idę tam drugi raz od kad tu jestem za pierwszym byłam tylko załatwiać insurance także wiesz nie wiem dokładnie jak działają .
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Domyślam się ale czasem mają coś fajnego
mój mąż chce mnie tam gdzie on pracuje ale przecież jak to razem mieszkać pracować masakra
nie nie
coś się znajdzie
zawsze można na oxford circus stanąć jak kasy będzie brakować
żartuje oczywiście
Jak sie teraz nie zarejestujesz to stracisz dwa tygodnie i 140 funtow...samo rozpatrzenie aplikacji trwa 5 tygodni....jak znajdziesz prace to mozesz zrezygnowac......jak dostaniesz benefit to musisz im udowodnic ze szukasz pracy i chodzic na spotkania itd25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jak sie teraz nie zarejestujesz to stracisz dwa tygodnie i 140 funtow...samo rozpatrzenie aplikacji trwa 5 tygodni....jak znajdziesz prace to mozesz zrezygnowac......jak dostaniesz benefit to musisz im udowodnic ze szukasz pracy i chodzic na spotkania itd
jak się znajdzie coś fajnego to biorę jak nie to szukam dalej i tyle
dziękuję jeszcze raz za kolejne info
-
25staraczka25 wrote:No to się zarejestruje od razu i zobaczymy co będzie
jak się znajdzie coś fajnego to biorę jak nie to szukam dalej i tyle
dziękuję jeszcze raz za kolejne info
To nie w jobcentre sie rejestrujesz tylko w domu na stronie u nich wiec mozesz jutro czy kiedy to zrobic...nie musisz nawet gadac z nimi...pod koniec tygodnia powiinas juz miec spotkanie na ten temat w JC -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:u mnie na rodzinnych imprezch dobrze nigdy nie jest
taki typ rodziny
w sumoe moze inny sie dobrze bawia, ja niemasakra tak jest wszędzie nie ma idealnych rodzin
przynajmniej ja nie znam