Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Sorki że ja tak od dupy o sobie ale się uduszę zaraz chyba... ja już nie mam siły
Pęcherzyka dominującego brak więc prawdopodobnie cykl bezowulacyjny, na macicy mięśniak się zrobił jakby kurwa za mało wrażeń było
Mam już dość...ja już naprawdę nie wiem czy to wszystko ma sens czy po prostu czas najwyższy sobie darować bo ja się wykończę..ale z mięśniakiem przecież można sobie poradzić prawda..nie wiem, nigdy nie miałam w sumie..
-
mik82 wrote:Sorki że ja tak od dupy o sobie ale się uduszę zaraz chyba... ja już nie mam siły
Pęcherzyka dominującego brak więc prawdopodobnie cykl bezowulacyjny, na macicy mięśniak się zrobił jakby kurwa za mało wrażeń było
Mam już dość...ja już naprawdę nie wiem czy to wszystko ma sens czy po prostu czas najwyższy sobie darować bo ja się wykończę
Kurwa maci co gin mowi zeby robic???
Wyjebalo mnie znowu z neta -
Cwalinka wrote:KURWA JAKIE darowac
Mik nie poddawaj sie, miesniaki z tego co wiem to sie usuwa, nic niemowil o zabiegu? tule mocno naprawde ale da sie na bank cos zrobic, kochanie tule -
nick nieaktualnyAsha wrote:To jakos chyba szybko mozna wyleczyc lekami bo Katja miala pamietam
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ale ja już nie mam siły dłużej walczyć, każdy kolejny miesiąc to coraz większa góra do pokonania...o mięśniaka nawet nie dopytałam bo mnie zwaliło z nóg Kazał przyjść jeszcze w czwartek więc wtedy dopytam
Rozumiem cie doskonale kochana...ale to nie koniec jeszcze...jeszcze niewyleczysz to...i jedziesz dalej
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kurwa mac
i co gin mowi zeby robic???
Wyjebalo mnie znowu z netaAsha, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Ale ja już nie mam siły dłużej walczyć, każdy kolejny miesiąc to coraz większa góra do pokonania...o mięśniaka nawet nie dopytałam bo mnie zwaliło z nóg Kazał przyjść jeszcze w czwartek więc wtedy dopytam
;(
mik82 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:też tak słyszałam że jak jest jeden to lekami , nawet czasem leczą lekami jak jest więcej ale jak są dość małe to może dopiero początek więc myśle że jest większa szansa na leki niż chirurgiczne ingerencje
U niej napewno pekami wyleczy i za miesiac bedzie jak nowa niesmigana25staraczka25, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Gin na razie powiedział że do czwartku żadnych zaleceń nie ma... w czwartek mam przyjść żeby sprawdzić czy faktycznie bezowulacyjny czy coś się opóźniło
No i dobrze, bo to normalnie mozna z tym zajsc i wszystko...bedzie dobrze kochana, to tylko chwilowa kloda pod nogi -
mik82 wrote:Ale ja już nie mam siły dłużej walczyć, każdy kolejny miesiąc to coraz większa góra do pokonania...o mięśniaka nawet nie dopytałam bo mnie zwaliło z nóg Kazał przyjść jeszcze w czwartek więc wtedy dopytam
miki kochana dopytaj się na spokojnie..może to jest kwestia krótkiego leczenia...a może chwila oddechu na pozbycie się tego dziadostwa dobrze Ci zrobi...nic złego nie mam na myśliAsha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Rozumiem cie doskonale kochana...ale to nie koniec jeszcze...jeszcze nie
wyleczysz to...i jedziesz dalej