Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:ja staram sie doczytac ale musze juz znikac bo dom trza ogarnac nienawidze jak jest balagan czekam na listonosza bo ma mi przyniesc donga a i zaraz za obiad trza sie wziasc poniewaz malz zaraz mi wroci ...milego dnia kochane
pozniej moze cos jeszcze skrobne ale z fona wiec napewno nie za duzo...
Tez na listonosza czekasz hahahaahahah25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ja staram sie doczytac ale musze juz znikac bo dom trza ogarnac nienawidze jak jest balagan czekam na listonosza bo ma mi przyniesc donga a i zaraz za obiad trza sie wziasc poniewaz malz zaraz mi wroci ...milego dnia kochane
pozniej moze cos jeszcze skrobne ale z fona wiec napewno nie za duzo...
: )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:kurwa potrwa to chwile jeszcze..zdania podzielone..jedne mowia, żeby w ogole nie bzykac ale to bez sensu oczywiście a drugie, ze nie ma znaczenia zadnego..
a to zależy chyba jak wszystko prawidłowo to czemu nie
ale lepiej nie ryzykować po przejściach
ale to tylko moje zdanie
ja wiem że nie bzykałabym po prostu ze strachu
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:kurwa doczytalam
Izus super ze endo ci podniso leki
Rybenko
reszte caluje
kurde mus za jakas robote sie w domu wziasc, mloda u mamy, a mnie sie nic nie chce, a trzeba by pochowac rzeczy z balkonu,wolne masz
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sorki że ja tak od dupy o sobie ale się uduszę zaraz chyba... ja już nie mam siły
Pęcherzyka dominującego brak więc prawdopodobnie cykl bezowulacyjny, na macicy mięśniak się zrobił jakby kurwa za mało wrażeń było
Mam już dość...ja już naprawdę nie wiem czy to wszystko ma sens czy po prostu czas najwyższy sobie darować bo ja się wykończę -
nick nieaktualnymik82 wrote:Sorki że ja tak od dupy o sobie ale się uduszę zaraz chyba... ja już nie mam siły
Pęcherzyka dominującego brak więc prawdopodobnie cykl bezowulacyjny, na macicy mięśniak się zrobił jakby kurwa za mało wrażeń było
Mam już dość...ja już naprawdę nie wiem czy to wszystko ma sens czy po prostu czas najwyższy sobie darować bo ja się wykończę
Mik nie poddawaj sie, miesniaki z tego co wiem to sie usuwa, nic niemowil o zabiegu? tule mocno naprawde ale da sie na bank cos zrobic, kochanie tule -
nick nieaktualnymik82 wrote:Sorki że ja tak od dupy o sobie ale się uduszę zaraz chyba... ja już nie mam siły
Mam już dość...ja już naprawdę nie wiem czy to wszystko ma sens czy po prostu czas najwyższy sobie darować bo ja się wykończęja pierdole kochanie nawet nie wiem co Ci mam napisać ;( co do pęcherza to jeszcze nie koniec może jeszcze urośnie co Ci powiedział na temat mięśniaka ?? Jakieś leczenie czy na razie będą czekać ??