Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Asha ja już wysiadam...co miesiąc kurwa to lepsze kwiatki, jak nie progesteron, to inne gówno. Do 50-tki będę się tak bujać z tym wszystkim...nie wiem czy jest sens sobie życie na to wszystko marnować
Nie wysiadasz, tylko przystanek robisz....odpoczniesz i pojedziesz dalej...uwierz mi wiem jak ci ciezko...wiem...i sciskam cie kurwa mac mocno jak tylko moge..bo to jak czlowiek z gowna wyjdzie to w gnoj sie ladujeale to jeszcze nie koniec...mowie ci...jeszcze masz sile...odetchnij , nabierz dystansu...i bedzie dobrze...tylko nie uciekaj od nas
Cwalinka, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:miki jeszcze nie wiadomo czy bezowulacyjny, do czwartku..a przy miesniaku tez chyba laski zachodzą..
Iza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Asha ja już wysiadam...co miesiąc kurwa to lepsze kwiatki, jak nie progesteron, to inne gówno. Do 50-tki będę się tak bujać z tym wszystkim...nie wiem czy jest sens sobie życie na to wszystko marnować
widocznie tak jak Asia masz więcej kłod pod nogami niż inne dziewczyny ale widocznie taka jest wasza droga do celu..juz kurwa nie wiem co powiedzieć - chce Ci powiedzieć ze to nie jest jeszcze czas na zamykanie warsztatu kobieto
Asha, mik82, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Asha ja już wysiadam...co miesiąc kurwa to lepsze kwiatki, jak nie progesteron, to inne gówno. Do 50-tki będę się tak bujać z tym wszystkim...nie wiem czy jest sens sobie życie na to wszystko marnować
ja wierzę że dasz radę !!!!
Asha, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja wiem że nie wiadomo ale pomyśl sama czy miałabyś nadzieję że będzie ok
Asha, 25staraczka25, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie wysiadasz, tylko przystanek robisz....odpoczniesz i pojedziesz dalej...uwierz mi wiem jak ci ciezko...wiem...i sciskam cie kurwa mac mocno jak tylko moge..bo to jak czlowiek z gowna wyjdzie to w gnoj sie laduje
ale to jeszcze nie koniec...mowie ci...jeszcze masz sile...odetchnij , nabierz dystansu...i bedzie dobrze...tylko nie uciekaj od nas
-
Mik...kochanie..owu moze ci sie nawet na 20 dc przesunac...i gin tego w czwartek nie wyluka mus jest mierzyc i tyle...ja pamietam Katja miala i normalnie owu miala co miesiac...ale jak sie teraz bedziesz stresowac to bedzie sie opozniac...berz donga itd i bedzie git
25staraczka25, Iza75, marnut lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:szczerze - miałabym..bo po moich zajebistych wynikach i historii mojej mamy i babci mimo wszystko miałam...wiem słońce, ze to zupełnie inne problemy ale zobacz - mięśniaki się usuwa, bezowulacyjne cykle to tez nic nadzwyczajnego..
Wlasnie...2 razy do roku norma25staraczka25, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja nie mam czasu na przystanki kurwa....nie wiem sama....poczekam do czwartku i zobaczę co wyjdzie, jak się opóźni ta owulka to trudno ale jak będzie cykl bezowulacyjny to ja nie wiem czy będę miała siłę na kolejny...dziś na pewno mówię że nie...dziś jestem tego pewna
pamietaj ze my tu jestesmy i cie wspieramy i prosze nie zamykaj sie z tym wszystkim bez wzgledu na wszystko
25staraczka25, Iza75, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Wlasnie...2 razy do roku norma
...a może to jest dla miki sygnal ze chwila oddechu jest jednak potrzebna..
ja nie chce żeby ktoś pomyslal, ze jest mi latwo gadac bo sama już zaszłam w ciąże..to nie tak..kurwa jest mi strasznie przykro jak się takie rzeczy dzieja i chciałabym zebysmy wszystkie były w ciąży w tym samym czasie..kurwaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 12:27
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:wiem, ze mało jest tych bezowulacyjnych ale się zdarzają i pech chciał, ze akurat to się teraz zbieglo w czasie i zdołowało miki jeszcze bardziej
Ja nie sadze zeby to byl bezowulacyjny...no ale zobaczymyIza75, marnut lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Mik...kochanie..owu moze ci sie nawet na 20 dc przesunac...i gin tego w czwartek nie wyluka mus jest mierzyc i tyle...ja pamietam Katja miala i normalnie owu miala co miesiac...ale jak sie teraz bedziesz stresowac to bedzie sie opozniac...berz donga itd i bedzie git
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:wiem, ze mało jest tych bezowulacyjnych ale się zdarzają i pech chciał, ze akurat to się teraz zbieglo w czasie i zdołowało miki jeszcze bardziej
-
Asha wrote:
pamietaj ze my tu jestesmy i cie wspieramy i prosze nie zamykaj sie z tym wszystkim bez wzgledu na wszystko
Asha, Iza75, 25staraczka25, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny