Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMik - ja tu nowa i żółtodziób, ale dziewczyny naprawdę mają rację - jesteś dopiero w 10dc są babki, co mają owu i w 20-30dc
. Żeby daleko nie szukać ja mam owulki koło 20dc i założę się, że w 10dc gin nic by nie wylookał. Jasne, norma to to nie jest, ale przy PCO (bo domyślam się, że w tym kłopot) często spotykane. A nawet gdyby owu nie było, to lekami stosunkowo łatwo ją wywołać. Także o to się nie martw.
Gorzej z tym mięśniakiem(przynajmniej tak mi się wydaje, bo wiedzy to nie mam na ten temat) - bo pewnie trzeba będzie zrobić przerwę w staraniach póki sie tego nie potraktuje lekami czy czym innym. Ale o to też dopytaj lekarza, bo może wcale Ci to nie uniemożliwia zajścia w ciążę!
Wypłacz się dziś Kochana, wygadaj, wykrzycz, czy co Ci pomoże ciśnienie zluzować - a jutro (już spokojniejsza) przeczytaj co Ci tu dziewczyny napisały i zobaczysz, że miały sporo racji i inaczej spojrzysz na sprawę
.
Izunia miała rację: nadziei nie należy tracić, bo cuda zdarzają się częściej niż nauka chciałaby przyznać. Masz pod górkę, nie przeczę, ale nie jest to powód, żeby się załamywać - tylko żeby opracować z lekarzem jakiś racjonalny plan działania.
Tulę
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
poczekasz trochę od wsadzenia luty do wsadzenia pytona żeby tam się ta luta rozpuscila czy jak..a nie Ty od razu bys chciała wszystko naraz w picze ladowac hahahaAsha wrote:
hahhaahhaah ale to ze sperma nie wyplynie 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:poczekasz trochę od wsadzenia luty do wsadzenia pytona żeby tam się ta luta rozpuscila czy jak..a nie Ty od razu bys chciała wszystko naraz w picze ladowac hahaha
Hahahah
jeszcze wibro hahahahah jak takie mozliwosci przede mna sie otwieraja hahahah
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:nie no wpychać nie wepchniesz..hahha..nie leci ciurkiem kurwa...hahahah...i nie cały czas ale takie jakby upławy sa białawe po lucie
Moze tamponem zatamowac
ale to caly dzien tak
to moze swiece trza robic hahahha
Iza75 lubi tę wiadomość

wiec nie mysl ze mnie tu zbyjesz jakims tam zara bede hahhahaah 
no to w miare jakos daloby rade..dzieki kochana