Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej

Amelia nie nakręcaj się nie potrzebnie . Zobaczysz co gin powie w czwartek .
Miki cieszę się że jesteś dzisiaj
Asha miałaś wyprawę
ale luta przyszła to i humor lepszy chyba nie?! 
Dotik w końcu wróciłaś
witamy i spalaj z nami amelia dobrze pisze 
A ja trochę nam lepszy humor . No więc w prawym jajniku pęcherz 23mm
to chyba dobrze pewnie pęknie dziś lub jutro trafiłam na młodego turka ale wesoły . Gadał konkretnie . Wszystko jest okej .ulżyło mi . Ale doradził nie staranie się w tym miesiącu
radził czekać na wyniki wszystkich badań a przede wszystkim na kolposkopie i nie wiem co robić
korzystać czy lepiej odpuścić i faktycznie zacząć od następnego miesiąca . Co by się nie stało i tak cieszę się że tutaj jest okej
też pije ten inofolic i bardzo przyspieszył owu bo normalnie mam między 17 a 20 dniem wiec inaczej niż zawsze
zobaczymy 
Teraz ważniejsze miki w czwartek no i Amelka czekamy na zdjątko bobasa
Aaaa Izunia kochana ty chyba bliźniaki będziesz miała!!!! Piękna beta bardzo duży przyrost

hej
ciezko sie nie krecac, ja zwykle wszystkiego sie boje a kiedy sie slyszy ze jest nie tak i ci tego nie wyjasni to mozna se wszystko dopowiedziec
musze dokopac sie do izuni bety
przeoczylam
duzy pecherzyk,ale nie znam sie na tym
-
Super staraczka...ja nie wiem czy dałabym radę odpuścić wiedząc że mam taki zajebisty pęcherzyk25staraczka25 wrote:Hej

Asha miałaś wyprawę
Dotik w końcu wróciłaś
to chyba dobrze pewnie pęknie dziś lub jutro trafiłam na młodego turka ale wesoły . Gadał konkretnie . Wszystko jest okej .ulżyło mi . Ale doradził nie staranie się w tym miesiącu
radził czekać na wyniki wszystkich badań a przede wszystkim na kolposkopie i nie wiem co robić
korzystać czy lepiej odpuścić i faktycznie zacząć od następnego miesiąca . Co by się nie stało i tak cieszę się że tutaj jest okej
też pije ten inofolic i bardzo przyspieszył owu bo normalnie mam między 17 a 20 dniem wiec inaczej niż zawsze
zobaczymy 
Aaaa Izunia kochana ty chyba bliźniaki będziesz miała!!!! Piękna beta bardzo duży przyrost

amelia04072006, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej

Asha miałaś wyprawę
Dotik w końcu wróciłaś
zobaczymy 

Ja bym nie czekala, ale ja nie mam czasu
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja nie daje rady jeszcze mężowi to powiedzialam to mi tylko narzucil ze wieczorem mam być ready :-omik82 wrote:Super staraczka...ja nie wiem czy dałabym radę odpuścić wiedząc że mam taki zajebisty pęcherzyk

amelia04072006, Asha, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
też bym się wkręcała i dobrze Cię rozumiemamelia04072006 wrote:hej

ciezko sie nie krecac, ja zwykle wszystkiego sie boje a kiedy sie slyszy ze jest nie tak i ci tego nie wyjasni to mozna se wszystko dopowiedziec
przeoczylam
tulam 
ale czuję też że wszystko jest u Ciebie dobrze i w czwartek będziemy tu piękne foto oglądać od normalnego gienka
amelia04072006, Asha, 25staraczka25, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja sie boje i nie umiem myslec pozytywnie wiec dzieki temu energii wiecej tez nie mam.mik82 wrote:też bym się wkręcała i dobrze Cię rozumiem
tulam 
ale czuję też że wszystko jest u Ciebie dobrze i w czwartek będziemy tu piękne foto oglądać od normalnego gienka
baaardzo chce normalnego gienka
-
nick nieaktualnyWierze Ci kochanie ale właśnie najgorzej jak samemu sobie dopowiadasz . Oby doktorek okazał się taki jak przez telefon i rozwiał wszystkie twoje wątpliwości i przede wszystkim uspokoiłamelia04072006 wrote:hej

przeoczylam
amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny