Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej
Amelia nie nakręcaj się nie potrzebnie . Zobaczysz co gin powie w czwartek .
Miki cieszę się że jesteś dzisiaj
Asha miałaś wyprawęale luta przyszła to i humor lepszy chyba nie?!
Dotik w końcu wróciłaświtamy i spalaj z nami amelia dobrze pisze
A ja trochę nam lepszy humor . No więc w prawym jajniku pęcherz 23mmto chyba dobrze pewnie pęknie dziś lub jutro trafiłam na młodego turka ale wesoły . Gadał konkretnie . Wszystko jest okej .ulżyło mi . Ale doradził nie staranie się w tym miesiącu
radził czekać na wyniki wszystkich badań a przede wszystkim na kolposkopie i nie wiem co robić
korzystać czy lepiej odpuścić i faktycznie zacząć od następnego miesiąca . Co by się nie stało i tak cieszę się że tutaj jest okej
też pije ten inofolic i bardzo przyspieszył owu bo normalnie mam między 17 a 20 dniem wiec inaczej niż zawsze
zobaczymy
Teraz ważniejsze miki w czwartek no i Amelka czekamy na zdjątko bobasa
Aaaa Izunia kochana ty chyba bliźniaki będziesz miała!!!! Piękna beta bardzo duży przyrost
hej
ciezko sie nie krecac, ja zwykle wszystkiego sie boje a kiedy sie slyszy ze jest nie tak i ci tego nie wyjasni to mozna se wszystko dopowiedziec
musze dokopac sie do izuni betyprzeoczylam
duzy pecherzyk,ale nie znam sie na tym -
A ja trochę nam lepszy humor . No więc w prawym jajniku pęcherz 23mmto chyba dobrze pewnie pęknie dziś lub jutro trafiłam na młodego turka ale wesoły . Gadał konkretnie . Wszystko jest okej .ulżyło mi . Ale doradził nie staranie się w tym miesiącu
radził czekać na wyniki wszystkich badań a przede wszystkim na kolposkopie i nie wiem co robić
korzystać czy lepiej odpuścić i faktycznie zacząć od następnego miesiąca . Co by się nie stało i tak cieszę się że tutaj jest okej
też pije ten inofolic i bardzo przyspieszył owu bo normalnie mam między 17 a 20 dniem wiec inaczej niż zawsze
zobaczymy
Aaaa Izunia kochana ty chyba bliźniaki będziesz miała!!!! Piękna beta bardzo duży przyrostamelia04072006, Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zobaczymy
Aaaa Izunia kochana ty chyba bliźniaki będziesz miała!!!! Piękna beta bardzo duży przyrost
Ja bym nie czekala, ale ja nie mam czasu
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Super staraczka...ja nie wiem czy dałabym radę odpuścić wiedząc że mam taki zajebisty pęcherzyk
amelia04072006, Asha, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:hej
ciezko sie nie krecac, ja zwykle wszystkiego sie boje a kiedy sie slyszy ze jest nie tak i ci tego nie wyjasni to mozna se wszystko dopowiedziec
duzy pecherzyk,ale nie znam sie na tymtulam
ale czuję też że wszystko jest u Ciebie dobrze i w czwartek będziemy tu piękne foto oglądać od normalnego gienkaamelia04072006, Asha, 25staraczka25, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:też bym się wkręcała i dobrze Cię rozumiem
tulam
ale czuję też że wszystko jest u Ciebie dobrze i w czwartek będziemy tu piękne foto oglądać od normalnego gienka
baaardzo chce normalnego gienka
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:hej
duzy pecherzyk,ale nie znam sie na tymamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny