Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:a donga bierzesz nadal ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja nie wiem kiedy ja owu mialam wiec albo mam zagniezdzenie teraz 9dpo albo 4dpo hahahah chuj wie
-
amelia04072006 wrote:taaa
a mowilas o nim ginkowi?
jak dlugo juz bierzesz i ile ?
dong biorę dziś 5 dzień - 1 dnia zapomniałam więc była tylko jedna tabletka wieczorem, drugiego dnia były dwie rano i jedna wieczorem a dziś jest trzeci dzień jak biorę po dwie rano i po południuamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Amelia nie nakręcaj się nie potrzebnie . Zobaczysz co gin powie w czwartek .
Miki cieszę się że jesteś dzisiaj
Asha miałaś wyprawęale luta przyszła to i humor lepszy chyba nie?!
Dotik w końcu wróciłaświtamy i spalaj z nami amelia dobrze pisze
A ja trochę nam lepszy humor . No więc w prawym jajniku pęcherz 23mmto chyba dobrze pewnie pęknie dziś lub jutro trafiłam na młodego turka ale wesoły . Gadał konkretnie . Wszystko jest okej .ulżyło mi . Ale doradził nie staranie się w tym miesiącu
radził czekać na wyniki wszystkich badań a przede wszystkim na kolposkopie i nie wiem co robić
korzystać czy lepiej odpuścić i faktycznie zacząć od następnego miesiąca . Co by się nie stało i tak cieszę się że tutaj jest okej
też pije ten inofolic i bardzo przyspieszył owu bo normalnie mam między 17 a 20 dniem wiec inaczej niż zawsze
zobaczymy
Teraz ważniejsze miki w czwartek no i Amelka czekamy na zdjątko bobasa
Aaaa Izunia kochana ty chyba bliźniaki będziesz miała!!!! Piękna beta bardzo duży przyrostCwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no pewnie że nie mówiłam bo by mnie obśmiał...albo nawet nie miałby pojęcia co to jest
dong biorę dziś 5 dzień - 1 dnia zapomniałam więc była tylko jedna tabletka wieczorem, drugiego dnia były dwie rano i jedna wieczorem a dziś jest trzeci dzień jak biorę po dwie rano i po południu
oj bede trzymac kciuki25staraczka25, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:kurna hardcor
oj bede trzymac kciuki