Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:musze wejsc na jej wykresik i oblukac co tam slychac
Asha, amelia04072006, Cwalinka, marnut, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie strasz mnie
Napewno bedzie dobrze...nie martw sie na zapas...malo masz problemow -
amelia04072006 wrote:caly czas boje sie ze cos z ciaza. siedzi mi w glowie ze ciaza tak bardzo sie rozni miedzu okresem a usg i ze cos to zlego oznacza
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie nie, nie szukam problemow ale moja energia spadla o 50 pieter w dol i jakos nie moge sie wygramolic. tamta franca mnie nastraszyla i teraz sie boje. zawsze sie boje kiedy czegos nie wiem lub nie rozumiem i doszukuje sie drugiego dnia
Czytalas kiedys ulotke od luty? O skutkach ubocznych? No to wlasnie je masz cos mi sie zdaje -
amelia04072006 wrote:mikunia
nie bylo cie troche i sie martwie
co u gina ??Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie czytalam
a co tam jest ? depresja czy co ?
matko
No wlasnie...jak sie tak chujowo czujesz to bym pogadala z ginem zeby ci zmienil,na dupka...powaznie mowie, poglebia stany depresyjne luta...nie mozna tego brac jak tak sie czujeszmik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No wlasnie...jak sie tak chujowo czujesz to bym pogadala z ginem zeby ci zmienil,na dupka...powaznie mowie, poglebia stany depresyjne luta...nie mozna tego brac jak tak sie czujesz
-
amelia04072006 wrote:tak sobie tlumacze ale ta krowa nic mi nie powiedziala, byla zla kiedy zadalam jakiekolwiek pytanie , wiec nie odpowiadala na nie i teraz nie wiem co widziala
amelia04072006 lubi tę wiadomość