Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:zawsze są dwa wyjścia
albo Ty jemy albo on tobie
Juz sie nie dogadamy chyba...i wogole po pl do niego zaczelam gadac hahahahhaah fajnie jest hahahaha w ostatnich dniach hahah biedny yen moj .......
Hahahhaah cos mi sie jeszcze przypomnialo hahahhahaCwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Juz sie nie dogadamy chyba...i wogole po pl do niego zaczelam gadac hahahahhaah fajnie jest hahahaha w ostatnich dniach hahah biedny yen moj .......
Hahahhaah cos mi sie jeszcze przypomnialo hahahhaha25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Juz sie nie dogadamy chyba...i wogole po pl do niego zaczelam gadac hahahahhaah fajnie jest hahahaha w ostatnich dniach hahah biedny yen moj .......
Hahahhaah cos mi sie jeszcze przypomnialo hahahhaha
-
nick nieaktualny
-
Zabraklo mi lescia laurowego na chacie....wyslalam starego do pl sklepu, a ze ten po pl czytac nie umie to wzial majeranek jebany bo listek byl podobny na opakowaniu hahahahah.....no i dzisiaj jechal i mowie sluchaj napisze ci po pl zebys mogl znalezc dokladnie hahahah wiecie co mu napisalam hahahaha ziele angieleskie hahahhahaha kurwa seryjnie zaczynam sie martwic o siebie hahahahah
25staraczka25, Iza75, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Juz sie nie dogadamy chyba...i wogole po pl do niego zaczelam gadac hahahahhaah fajnie jest hahahaha w ostatnich dniach hahah biedny yen moj .......
Hahahhaah cos mi sie jeszcze przypomnialo hahahhaha25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Zabraklo mi lescia laurowego na chacie....wyslalam starego do pl sklepu, a ze ten po pl czytac nie umie to wzial majeranek jebany bo listek byl podobny na opakowaniu hahahahah.....no i dzisiaj jechal i mowie sluchaj napisze ci po pl zebys mogl znalezc dokladnie hahahah wiecie co mu napisalam hahahaha ziele angieleskie hahahhahaha kurwa seryjnie zaczynam sie martwic o siebie hahahahah
jaka rożnica hahaha
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Zabraklo mi lescia laurowego na chacie....wyslalam starego do pl sklepu, a ze ten po pl czytac nie umie to wzial majeranek jebany bo listek byl podobny na opakowaniu hahahahah.....no i dzisiaj jechal i mowie sluchaj napisze ci po pl zebys mogl znalezc dokladnie hahahah wiecie co mu napisalam hahahaha ziele angieleskie hahahhahaha kurwa seryjnie zaczynam sie martwic o siebie hahahahah
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Zabraklo mi lescia laurowego na chacie....wyslalam starego do pl sklepu, a ze ten po pl czytac nie umie to wzial majeranek jebany bo listek byl podobny na opakowaniu hahahahah.....no i dzisiaj jechal i mowie sluchaj napisze ci po pl zebys mogl znalezc dokladnie hahahah wiecie co mu napisalam hahahaha ziele angieleskie hahahhahaha kurwa seryjnie zaczynam sie martwic o siebie hahahahah
25staraczka25, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny