Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:no to masakra jest...ja musze isc na zwolnienie bo ja sie z ludźmi nie dogadam..tylko gy gy gy eeeee haashaha
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:no to masakra jest...ja musze isc na zwolnienie bo ja sie z ludźmi nie dogadam..tylko gy gy gy eeeee haashaha
Stary kosmetyki poszedl odwiezc i przyjechal..doslownie 10 min go nie bylo i wchodzi kase trzyma w reku...a ja kurwa podjarana..myslalam ze znalazl ta kase albo dostal kurwa od kogos i sie pytam skad on to ma ja pierdole hahahhaahha a on patrzy na mnie jak na idiotke bo on po ta kase pojechal wlasnie hahahah25staraczka25, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Stary kosmetyki poszedl odwiezc i przyjechal..doslownie 10 min go nie bylo i wchodzi kase trzyma w reku...a ja kurwa podjarana..myslalam ze znalazl ta kase albo dostal kurwa od kogos i sie pytam skad on to ma ja pierdole hahahhaahha a on patrzy na mnie jak na idiotke bo on po ta kase pojechal wlasnie hahahah
i to darmowy
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Stary kosmetyki poszedl odwiezc i przyjechal..doslownie 10 min go nie bylo i wchodzi kase trzyma w reku...a ja kurwa podjarana..myslalam ze znalazl ta kase albo dostal kurwa od kogos i sie pytam skad on to ma ja pierdole hahahhaahha a on patrzy na mnie jak na idiotke bo on po ta kase pojechal wlasnie hahahah
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny