Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:O no to git...To znaczy że niepotrzebnie się nimi w ogóle stresowałaś. U mnie wczoraj wkurw, dziś mam to w dupie i co ma być to będzie, bo co ja mogę zrobić? Nic...nie mam żadnego wpływu na tą pieprzoną owulkę. Mam tylko nadzieję że w końcu jednak będzie...
To dobrzepodziwiam ten olew twoj, tez bym tak chciala miec w dupie
Ale masz racje...takie podejscie jest o wiele lepsze tylko nie bardzo umniem to w zycie wprowadzicWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:14
-
Asha wrote:To dobrze
podziwiam ten olew twoj, tez bym tak chciala miec w dupie
Ale masz racje...takie podejscie jest o wiele lepsze tylko nie bardzo umniem to w zycie. Wprowadzic -
mik82 wrote:Dzisiaj mam w dupie bo poszła tempka do góry, zrobię test będę się wkurwiać a jak jutro spadnie to znów będzie załamka...także yyyyyy....noooo...tak mam w dupie;-)...znaczy się dziś mam w dupie;-)
No no..jutro rano znowu bedziesz mozdzyc...oj i tak caly czas...masakra jakas z tym wszystkimmik82 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej
dobrze
maz polecial sniadanko zrobic
ja nie wstaje bo jak chodze glodna to mnie mdli. Leze pachne i czekam na mezczyzne ze sniadaniem
Oj to cudownietak powinno byc..facet ma teraz latac dookola jak motorek i sie opiekowac kobieta i przyszlym potomkiem...cudownie
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzisiaj mam w dupie bo poszła tempka do góry, zrobię test będę się wkurwiać a jak jutro spadnie to znów będzie załamka...także yyyyyy....noooo...tak mam w dupie;-)...znaczy się dziś mam w dupie;-)
kciukam
mik82 lubi tę wiadomość
-
6 tydzien
jeszcze mlodziez z tej mojej ciazy a dni sie ciagna jak flaki z olejem. Dzis bedzie troche bardziej rozrywkowo bo jade z tata do mamy na cmentarz pierwszy raz w ciazy. Potem na zakupy i do siostry kwiatki jej podlac wiec pol dnia znajac zycie minie.
-
shimmer_lip wrote:6 tydzien
jeszcze mlodziez z tej mojej ciazy a dni sie ciagna jak flaki z olejem. Dzis bedzie troche bardziej rozrywkowo bo jade z tata do mamy na cmentarz pierwszy raz w ciazy. Potem na zakupy i do siostry kwiatki jej podlac wiec pol dnia znajac zycie minie.
No tofaktycznie mlodziutko jeszcze, ale trzeba sie cieszyc tym okresem jak najdluzejzleci szybko nawet sie nie obejzysz
Ty juz urodzisz a ja nadal tu bede siedzic i sie starac, wie nie zapomnij zajzej i zdjec wstawicWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:38
-
Rudzia wrote:Dzien dobry Kochane :*
Mnie dzis strssznie boli brzuch tak jakby na okres.. a dzis powinnam dostac @ wiec moze dlategoalbo dzidziol znowu urosl i sobie dalej macice rozciaga. Mnie codziennie troche kluje i gniecie a Ty jestes dwa tygodnie przede mna
Asha, Rudzia lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Asha mi sie bardziej po tej stronie podoba. Tam wpadam zeby sprawdzic cos co mnie interesuje i zobaczyc co u innych kwietniowek. A serce dalej po tej stronie
cos zaczyna pachniec
chyba sniadanie idzie
Duzo osob tak mowi, ze tam na tej " rozowej"(?) czy jak jej tam...dzieczyny szaleja i strasznie strasza i ciezko im sie odnalezc...fajnie ze znami jestes i milo ze z nami chcesz zostac -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A mój mąż stwierdził wczoraj że w sumie to się nie będziemy zabezpieczać.
A więc bez wyliczeń i specjalnych starań ale może akurat?
No to super...moze akurattrzymam kciuki
takie przypadki bez staran zazwyczaj sie udaja
Dajesz czadu z temp widzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:51
-
nick nieaktualnyHehe no... Nie chodzę do pracy i śpię do 10. Zapominam w ogóle mierzyć nawet o tej 10, co i tak nie ma sensu, ale to dlatego że mieliśmy się w tym cyklu nie starać. I chyba nie będę mierzyć przez ten cykl. Co ma być to będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:54
Asha lubi tę wiadomość