Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:O no to git...To znaczy że niepotrzebnie się nimi w ogóle stresowałaś. U mnie wczoraj wkurw, dziś mam to w dupie i co ma być to będzie, bo co ja mogę zrobić? Nic...nie mam żadnego wpływu na tą pieprzoną owulkę. Mam tylko nadzieję że w końcu jednak będzie...
To dobrze podziwiam ten olew twoj, tez bym tak chciala miec w dupie
Ale masz racje...takie podejscie jest o wiele lepsze tylko nie bardzo umniem to w zycie wprowadzicWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:14
-
Asha wrote:To dobrze podziwiam ten olew twoj, tez bym tak chciala miec w dupie
Ale masz racje...takie podejscie jest o wiele lepsze tylko nie bardzo umniem to w zycie. Wprowadzic -
mik82 wrote:Dzisiaj mam w dupie bo poszła tempka do góry, zrobię test będę się wkurwiać a jak jutro spadnie to znów będzie załamka...także yyyyyy....noooo...tak mam w dupie;-)...znaczy się dziś mam w dupie;-)
No no..jutro rano znowu bedziesz mozdzyc...oj i tak caly czas...masakra jakas z tym wszystkimmik82 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej dobrze maz polecial sniadanko zrobic ja nie wstaje bo jak chodze glodna to mnie mdli. Leze pachne i czekam na mezczyzne ze sniadaniem
Oj to cudownie tak powinno byc..facet ma teraz latac dookola jak motorek i sie opiekowac kobieta i przyszlym potomkiem...cudownieshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzisiaj mam w dupie bo poszła tempka do góry, zrobię test będę się wkurwiać a jak jutro spadnie to znów będzie załamka...także yyyyyy....noooo...tak mam w dupie;-)...znaczy się dziś mam w dupie;-)
mik82 lubi tę wiadomość
-
6 tydzien jeszcze mlodziez z tej mojej ciazy a dni sie ciagna jak flaki z olejem. Dzis bedzie troche bardziej rozrywkowo bo jade z tata do mamy na cmentarz pierwszy raz w ciazy. Potem na zakupy i do siostry kwiatki jej podlac wiec pol dnia znajac zycie minie.
-
shimmer_lip wrote:6 tydzien jeszcze mlodziez z tej mojej ciazy a dni sie ciagna jak flaki z olejem. Dzis bedzie troche bardziej rozrywkowo bo jade z tata do mamy na cmentarz pierwszy raz w ciazy. Potem na zakupy i do siostry kwiatki jej podlac wiec pol dnia znajac zycie minie.
No tofaktycznie mlodziutko jeszcze, ale trzeba sie cieszyc tym okresem jak najdluzej zleci szybko nawet sie nie obejzysz
Ty juz urodzisz a ja nadal tu bede siedzic i sie starac, wie nie zapomnij zajzej i zdjec wstawicWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:38
-
Rudzia wrote:Dzien dobry Kochane :*
Mnie dzis strssznie boli brzuch tak jakby na okres.. a dzis powinnam dostac @ wiec moze dlategoAsha, Rudzia lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Asha mi sie bardziej po tej stronie podoba. Tam wpadam zeby sprawdzic cos co mnie interesuje i zobaczyc co u innych kwietniowek. A serce dalej po tej stronie cos zaczyna pachniec chyba sniadanie idzie
Duzo osob tak mowi, ze tam na tej " rozowej"(?) czy jak jej tam...dzieczyny szaleja i strasznie strasza i ciezko im sie odnalezc...fajnie ze znami jestes i milo ze z nami chcesz zostac -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A mój mąż stwierdził wczoraj że w sumie to się nie będziemy zabezpieczać. A więc bez wyliczeń i specjalnych starań ale może akurat?
No to super...moze akurat trzymam kciuki takie przypadki bez staran zazwyczaj sie udaja
Dajesz czadu z temp widzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:51
-
nick nieaktualnyHehe no... Nie chodzę do pracy i śpię do 10. Zapominam w ogóle mierzyć nawet o tej 10, co i tak nie ma sensu, ale to dlatego że mieliśmy się w tym cyklu nie starać. I chyba nie będę mierzyć przez ten cykl. Co ma być to będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 09:54
Asha lubi tę wiadomość