Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Hehe no... Nie chodzę do pracy i śpię do 10. Zapominam w ogóle mierzyć nawet o tej 10, co i tak nie ma sensu, ale to dlatego że mieliśmy się w tym cyklu nie starać. I chyba nie będę mierzyć przez ten cykl. Co ma być to będzie...
Moze dobrze zebys odpoczela i wziela ten cykl na luzaka i moze przy okazji cos zaowocuje chcac nie chcac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Przeciez to juz miesiac po @
Kalendarz mi pokazuje kiedy bym miala i dzis juz 2 bym miala .. podobno w terminie @ mozna miec bole i plamienia przez duza czesc ciazy.. nie wiem nie znam sie ale dzis boli jak nigdy w ciazy.. -
Dzien dobry paniom, u knie drgnelo az o 0,1 wow rece opadaja. Jutro jak ne pojdzie gory to chyba oficjalnie oszaleje. Asha hratuluje owulancji, moje gratulacje oby owocnie. Ja tam wierze w to. Mala
czarna my tez sie w ogole nie zabezpieczaliy po, co prawda u nas nie pyklo od razu sle szansa jest, na luzaka prawidlowo. Shimmer i rudzia pachnijcie, dbajcie i siebeMalaCzarna lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Dzien dobry paniom, u knie drgnelo az o 0,1 wow rece opadaja. Jutro jak ne pojdzie gory to chyba oficjalnie oszaleje. Asha hratuluje owulancji, moje gratulacje oby owocnie. Ja tam wierze w to. Mala
czarna my tez sie w ogole nie zabezpieczaliy po, co prawda u nas nie pyklo od razu sle szansa jest, na luzaka prawidlowo. Shimmer i rudzia pachnijcie, dbajcie i siebe
Eee no to przyszalalas z temp ale teraz moze juz isc do gory...przy takich linijkowych jeden stopien to juz jest roznica uwierz mi , mialam taki to wiem co mowiepompon lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Kalendarz mi pokazuje kiedy bym miala i dzis juz 2 bym miala .. podobno w terminie @ mozna miec bole i plamienia przez duza czesc ciazy.. nie wiem nie znam sie ale dzis boli jak nigdy w ciazy..
No ale to jeszcze nie oznacza, ze cos zlego sie dzieje